Skocz do zawartości

Poszukuje Sponsora,Technika

ProX3Q
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nazywam się Piotrek, mam 15 lat , i szukam Sponsora i Technika do bardzo dużego projektu

O Projekcie:

- Projekt nazywa się PQHARD. I ma on na celu stworzenia serwera EASYHC lecz nie takiego jak wszystkie serwery EASYHC, tylko z autorskimi pluginami, pomysłami (Których nie znajdziesz na innych serwerach tego typu), ogarniętą i pomocną administarcją, bez lagów i bez cheaterów!

- Celem projektu jest stworzenie serwera który nie jest pod Haj$, czyli edycja będzie trwała miesiąc lub dłużej, by na serwerze była dobra atmosfera, by gracze czuli się dobrze, będziemy próbować by serwer ochraniał BlazingPack.

Sponsor:

- Jego zadaniem jest pomagać w rozwijaniu serwera, nie będzie on go cały czas opłacał i tylko go finansował kiedy będzie taka potrzeba, będzie to na zasadzie współpracy, na początku Sponsor musi troszkę wydać by serwer wystartował i spodobał się graczom

- Lecz kiedy serwer się rozwinie i będzie sam na siebie zarabiał!, jakiś procent z zarobków będzie wysyłana na konto czy w postaci kodu PaySofeCard. (Po odliczeniu kosztów serwera)

- Oczekuje ludzi którzy nie dają 10 zł i już będą chcieli sponsora

- Jeśli zostaniesz naszym sponsorem otrzymasz: Range, Dostęp do konsolki itp.

- Chciałbym by ta osoba znała chociaż podstawę Ortografii, i była pomocna dla graczy i się nie bawiła serwerem

- Zainteresowanych proszę o kontakt przez PW na formum :)

Technik:

- Zadaniem technika będzie ogarnianie plików serwera

- Oczekuje osób które umieją w jakimś stopniu pisać pluginy, jak i też mają chociaż 14 lat i dobrze umieją konfigurować różne pluginy, jak i też znają się na pluginach!

- Jeśli otrzymasz tą range także jak w przypadku sponsora otrzymasz % z zarobków serwera, range, dostęp do ftp

- Chciałbym by ta osoba znała chociaż podstawę Ortografii, i była pomocna dla graczy i się nie bawiła serwerem

- Zainteresowanych prosze o kontakt przez Prywatną wiadomość na forum :) 

UWAGA! Jeśli zniszczysz serwer, lub będziesz w znaczącym stopniu utrudniał rozgrywkę dostajesz automatycznego bana nie zależnie od rangi :) 

Edytowane przez ProxEQ Gamingowy

Po pierwsze chcesz założyć serwer bez wkładu własnej roboty - tak nie dochodzi się na szczyt. Po drugie nawet jak za programistę zapłacisz 1000 zł, ale reklamy nie kupisz to na serwerze będą grać tylko administratorzy. Po trzecie, edycje nie pod hajs, trwające miesiąc? Dzisiejsze community nie pozwala na to, bo jest zje*ane, i jedynym serwerem na którym nie trzeba robić edycji co 2 tygodnie są: Mini-Games, PvP, freebuild, RealLife.

@KrejzolekPRO 1. Nie? Potrzebuje drugiego technika, ja także jestem technikiem serwera. 2. Mam paru zaprzyjaźnionych YouTuber'ow, ale przewiduje to że trzeba będzie zapłacić za reklame większym YouTuber'om :).  3. Wiem że jest z*****e, lecz jest dużo ludzi którzy nie lubią krótkich edycji. Ale dziękuję za podpowiedzi :)

• Norbi zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...