Skocz do zawartości

KLookPerms - sprawdź uprawnienia!

KrejzolekPRO
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, nie przedłużając, napisałem swój 1 plugin do minecrafta. Wszystko jest zawarte w klasie Main, lecz na jak tak krótki plugin robienie w innej klasie jest moim zdaniem bezsensu. Ale przechodząc do rzeczy: do czego plugin służy? Do sprawdzania uprawnień gracza komendą /ksprawdz [gracz] [uprawnienie] lub /ksprawdz [uprawnienie] - to drugie sprawdza swoje uprawnienia. Myślę, że pluginu nie będę rozwijał, gdyż nie ma o co tak właściwie :D

DOWNLOAD: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

SKAN: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Uprawnienia:

- ksprawdz.perms

Oczywiście proszę krytykować o wszystko - lubię krytykę, gdyż wtedy wiem, że coś robię do du*y.

Zapraszam do pobierania! :)

Edytowane przez KrejzolekPRO

Nie wiem w sumie po co byłoby to komuś potrzebne, ale spoko. Uprawnienia definiuje się w pluginie od uprawnień i to samemu wybiera się co gracz może, a czego nie może. Dodatkowo taki plugin często ma już komendę podejrzenia uprawnień gracza.

12 godzin temu, TheMolkaPL napisał:

Nie wiem w sumie po co byłoby to komuś potrzebne, ale spoko. Uprawnienia definiuje się w pluginie od uprawnień i to samemu wybiera się co gracz może, a czego nie może. Dodatkowo taki plugin często ma już komendę podejrzenia uprawnień gracza.

To prawda, aczkolwiek w pisanie pluginów zacząłem się bawić nie dawno i zapewne coś robię źle, a dzięki temu, że będę publikował moje poczynania, inni będą mogli mi pomóc, jak napisać to lepiej, optymalniej itd. 

2 minuty temu, KrejzolekPRO napisał:

To prawda, aczkolwiek w pisanie pluginów zacząłem się bawić nie dawno i zapewne coś robię źle, a dzięki temu, że będę publikował moje poczynania, inni będą mogli mi pomóc, jak napisać to lepiej, optymalniej itd. 

To udostępniaj kod, wtedy też będę mógł Ci coś pomóc, podpowiedzieć Towarzyszu ;) Jak w jednej klasie to możesz wrzucać na Pastebin, bo Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nie ma podświetlania składni Javy.