gitara17 19 Opublikowano 1 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2017 Mam problem z tym skryptem:: command /lobby: trigger: execute player command "server lobby" Jak wpisuje komendę /lobby to mi pisze, że nie ma takiej komendy. A jak wpisuję /server lobby, to normalnie mnie przenosi do lobby. Serwery na pewno są dobrze połączone bungeecordem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 1 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2017 Zamień linijkę na: bungeecord connect player to "nazwaserwera" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 2 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gitara17 19
Mam problem z tym skryptem::
Jak wpisuje komendę /lobby to mi pisze, że nie ma takiej komendy. A jak wpisuję /server lobby, to normalnie mnie przenosi do lobby. Serwery na pewno są dobrze połączone bungeecordem!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi