SirSkPlus 47 Opublikowano 27 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 (edytowane) Edytowane 30 maja 2017 przez SirSkPlus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry534 0 Opublikowano 27 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 Nie działają emotki i pokazuje w każdej komendzie błąd! Czemu, da się to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxeik 13 Opublikowano 27 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 Nie sprawdzałem, wyglada na fajne. Dodałbym jeszcze force-slowmode czyli dla wszystkich i te on chaty wszystkie połączyć w jedno jeśli sie da i moze by te cenzurowane słowa były w pliku .yml, by łatwo było np stworzyć taka listę i by był zapis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirSkPlus 47 Opublikowano 27 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 3 minuty temu, foxeik napisał: Nie sprawdzałem, wyglada na fajne. Dodałbym jeszcze force-slowmode czyli dla wszystkich i te on chaty wszystkie połączyć w jedno jeśli sie da i moze by te cenzurowane słowa były w pliku .yml, by łatwo było np stworzyć taka listę i by był zapis Co do cenzury myśle ze dodawanie komendą jest dosyć łatwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxeik 13 Opublikowano 27 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 Jeśli masz długie ciągi cenzur, takie sprawdzone np ku.rwa, k.urwa itd to myśle ze tak jest wygodniej ale nie to nie W ogole gdzie jest ten anty CAPS? Podasz linijkę? //Używaj opcji edytuj ~PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirSkPlus 47 Opublikowano 28 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2017 To będzie rozwijane //Poprawiam literówkę, do usług ~PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 28 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2017 Co do cenzury, to ja zrobiłem tak, że: dodałem tą wiadomość do zmiennej, np. {_x} i usuwałem z niej wszystkie interpunkcje, np. ", . / % $ # ! & )" itd. i dopiero po tym sprawdzałem czy słowo nie jest wulgaryzmem (zakazaym słowem). Bezsesowne jest takie coś if message contains "dupa" or "du.pa" or "d.u.p.a" i lepiej zrobić tak: on chat: set {_x} to message replace all "." and "," and "$" and "^" with "" in {_x} loop {zakazane::*}: if {_x} contains loop-value: cancel event send "&4Blad: &cWykryto brzydkie slowo! Mute na: 5 minut!" execute console command "mute %player% 5m Brzydkie slowo! (%{_x}%)" HeezQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 28 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2017 48 minut temu, KrejzolekPRO napisał: Co do cenzury, to ja zrobiłem tak, że: dodałem tą wiadomość do zmiennej, np. {_x} i usuwałem z niej wszystkie interpunkcje, np. ", . / % $ # ! & )" itd. i dopiero po tym sprawdzałem czy słowo nie jest wulgaryzmem (zakazaym słowem). Bezsesowne jest takie coś if message contains "dupa" or "du.pa" or "d.u.p.a" i lepiej zrobić tak: on chat: set {_x} to message replace all "." and "," and "$" and "^" with "" in {_x} loop {zakazane::*}: if {_x} contains loop-value: cancel event send "&4Blad: &cWykryto brzydkie slowo! Mute na: 5 minut!" execute console command "mute %player% 5m Brzydkie slowo! (%{_x}%)" Fajny pomysł Wykorzystam go na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirSkPlus 47 Opublikowano 4 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 Niedlugo kolejne wersje omgg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sworip 50 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 Szczerze, znów nic ciekawego jeżeli chodzi o sk na chat to wszystko już było i dziwię się że jeszcze to ktoś pisze... 1/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SQK 3 Opublikowano 4 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 7 minut temu, SirSkPlus napisał: Niedlugo kolejne wersje omgg Dodaj jeszcze osobne czaty np dla vip'ów i admistratorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirSkPlus 47 Opublikowano 9 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 maja 2017 i tak oto wchodzi chat dla vipów i adminów zaraz link lel ANTI CAPS LOCK wchodzi lel XD I Dodaliśmy /LIVE dla yt lub TW @SirSkPlus naucz się korzystać z opcji edytuj ~PoweredDragon Czego teraz chcecie XD? //Spam, DP, Nieregulaminowy Ref... ~PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 6 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 Ten temat został przeniesiony do kosza! Autor usunął treść tematu Notatka dodana przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi