HejdzBi 0 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 Witam serdecznie, potrzebuje na mój serwer skryptu który pozwala rozwalić enderchesta kilofem bez silk toucha! Aby on wypadal a nie obsidian! Dziękuje i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaDG 29 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 (edytowane) On break enderchest: cancel event set event-block to air drop enderchest at location of player@Down Sorki pisze z pamięci na tel :) Edytowane 18 lipca 2014 przez KoSaDG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 @KoSaDG Ja bym dał drop enderchest at location of event-blocktzn.On break enderchest: cancel event set event-block to air drop enderchest at location of event-block #Aperture 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 A przypadkiem niepowinno byc: on break OF enderchest: drop enderchest at location of event-block Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 on break of enderchest: cancel event set block to air drop 1 enderchest at location of event-block Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HejdzBi 0 Opublikowano 20 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 @TheFallingCookie powiem tak! Twój skrypt jest ok ale ale ! KIedy rozwale endera on wpada mi do Eq ale osbidian tez wylatuje, chce aby tak nie bylo, tylko enderchest bez obsa?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 Zmień on break na on mineJak nie będzie działało, to pewnie wina twojego pluginu który dodaje drop do eq. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 21 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 Nie Lepiej ustawić % aby wypadł enderchest i % aby obsidian ? było by lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 21 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 @Up Nie bardzo. Kolega chce żeby zawsze wypadał enderchest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HejdzBi 0 Opublikowano 23 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2014 Zastosowalem on mine wypada ender i obs, mam skrypt na drop nie plg, @up tak chce aby wypadal tylko zawsze i wylacznie enderchest po zniszczeniu go dowolnym kilofem, tak jak na xkleszczu i wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 23 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2014 on break enderchest: clear drops drop 1 enderchest maniek9909 i KeVin000 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
HejdzBi 0
Witam serdecznie, potrzebuje na mój serwer skryptu który pozwala rozwalić enderchesta kilofem bez silk toucha! Aby on wypadal a nie obsidian! Dziękuje i pozdrawiam!
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi