HeezQ 231 Opublikowano 23 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 CZEŚĆ! ehh, kolejna nie obecność, ale dla czego ?A to dlatego, ponieważ dużo się u mnie zadziało Ale co takiego ? - A więc tak, zostałem "opiekunem" działów Skrypty oraz Zlecenia, za co dziękuję serdecznie @Libter No to dalej, wyjeżdżałem na ferie, miałem dużo nauki, wiem przepraszam, że zaniedbuje tego BLOG'a, ale teraz postaram się to naprawić Dziękuję za uwagę, mam nadzieję, że wybaczycie mi tą nie obecność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal_PL 93 Opublikowano 23 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 Ty jesteś opiekunem działu? Jezu Pirat wracaj do nas. Nie dziwie się byłym administratorom dlaczego odeszli.. boleknowak i CuttingChipset 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 23 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2017 4 godziny temu, Crystal_PL napisał: Ty jesteś opiekunem działu? Jezu Pirat wracaj do nas. Nie dziwie się byłym administratorom dlaczego odeszli.. Nie musisz tego posta komentować, jeżeli uważasz, że to źle, choć ja uważam, że jest na odwrót, to zachowaj tą opinię, dla siebie, napisałem ten post w ramach informacyjnych, nie do hejtowania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heyn 46 Opublikowano 28 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2017 Co się robi jako Opiekun? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 28 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2017 32 minuty temu, heyn napisał: Co się robi jako Opiekun? Opiekuje się działem: organizuje w nim konkursy, zarządza poddziałami, rozwija go, a po przejściu okresu próbnego również go moderuje Więcej informacji tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi