PrzypalonyOmlet 35 Opublikowano 14 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2014 Siemanko,Ostatnio oglądałem sobie addony destroyera4017 do naszego kochanego Skripta i zastanawiam się, jak działa BungeeScript. W tamtym temacie pisze tylko, że w jakiś sposób może łączyć skrypty. Wie ktoś, na czym to polega i jak tego używać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sopher 418 Opublikowano 14 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2014 Jeszcze tego nie używałem (testowałem), ale wydaje mi się, że skoro serwery masz połączone przez bungee to wszystkie skrypty na danym serwerze (tzw. hub/ lobby) działają na innych serwerach i nie trzeba każdego wrzucać pojedynczo na serwer. W dodatku całość jest od razu połączona (zmienne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PrzypalonyOmlet 35 Opublikowano 16 marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 marca 2014 Okej, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sopher 418 Opublikowano 16 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora. Powód: wyjaśnione. Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PrzypalonyOmlet 35
Siemanko,
Ostatnio oglądałem sobie addony destroyera4017 do naszego kochanego Skripta i zastanawiam się, jak działa BungeeScript. W tamtym temacie pisze tylko, że w jakiś sposób może łączyć skrypty. Wie ktoś, na czym to polega i jak tego używać?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi