ninjaofninja 0 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Proszę o zrobienie skryptu, że mam np. diament w ręku i po wpisaniu komendy np. /rozdaj da każdemu graczowi ten item, który trzymam. Bardzo proszę o pomoc ninjapolski2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 (edytowane) @Quaczi mnie wyprzedził :-; Edytowane 21 lutego 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 command /rozdaj: trigger: loop all players: give player's tool to loop-player ninjaofninja i foxeik 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 42 minuty temu, Quaczi napisał: command /rozdaj: trigger: loop all players: give player's tool to loop-player A ja zastosuje standardową technikę command /rozdaj: trigger: set {_x} to player's tool loop all players: give {_x} to loop-player broadcast "&7Admin&c %player%&7 rozdal wam&c {_x}" stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 39 minut temu, HeezQ napisał: A ja zastosuje standardową technikę command /rozdaj: trigger: set {_x} to player's tool loop all players: give {_x} to loop-player broadcast "&7Admin&c %player%&7 rozdal wam&c {_x}" stop A ja mam lepszą,bo pętla (loop) działa raz a potem jest stop, czyli skrypt nie działa. Jak go usuniesz to broadcast zrobi się wiele razy (tyle ile jest graczy online) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ninjaofninja 0
Proszę o zrobienie skryptu, że mam np. diament w ręku i po wpisaniu komendy np. /rozdaj da każdemu graczowi ten item, który trzymam.
Bardzo proszę o pomoc
ninjapolski2
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi