HaloskiYT 0 Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 Witam, w tym temacie chciałbym poprosić zaawansowanych skripterow o pomoc! Otóż, tworze serwer league of minecraft (jedyny w Polsce) i przydała by się pomoc... chętni niech napiszą w komentarzach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 Temat został przeniesiony z Skript > Zlecenia do Społeczność forum > Współpraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 (edytowane) W czym rzecz? //Poprawiłem wyraz Edytowane 20 lutego 2017 przez Kicpro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaloskiYT 0 Opublikowano 20 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 @up Potrzebuje gościa który zrobi np: wieze na serwerze itp... (wieze które strzelają w gracza) podaj tsa lub cos to ci wyjasnie dokladniej :}}}} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 Spoiler 17 minut temu, Kicpro napisał: żecz Otóż jednia najważniejsza rzecz poprzez skript'a tego nie ogarniesz :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taq 155 Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 (edytowane) 23 minuty temu, HaloskiYT napisał: Witam, w tym temacie chciałbym poprosić zaawansowanych skripterow o pomoc! Otóż, tworze serwer league of minecraft (jedyny w Polsce) i przydała by się pomoc... chętni niech napiszą w komentarzach! Więc tak.. Raczej nikt nie zrobi ci tego za darmo ... (dlatego szykuj portfel.. :D) i lepiej zrobić PLUGIN :} zaufaj mi będzie wywalać tyle błędów, że szok Edytowane 20 lutego 2017 przez _Panda kinkston 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaloskiYT 0 Opublikowano 20 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 ja chyba mam rozwiązanie ale chwilke musze sprawdzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 1 minutę temu, _Of3k napisał: Ukryj zawartość Otóż jednia najważniejsza rzecz poprzez skript'a tego nie ogarniesz :D. On ma trochę racji. Przepraszam za błąd pisane na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 600 Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 Jesteś w stanie zapłacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 Hmm. Ja mogę Ci napisać coś podobnego za darmo ale np. 5 kratek od wieży będzie podpalać gracza bez animacji. Twoja decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaloskiYT 0 Opublikowano 21 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 @up nie ma sprawy podaj jakiś kontakt spk? z góry dzieki Nowy temat! LEAGUE OF MINECRAFT! Tłumacze tam dokładnie o co mi chodzi //Łączę ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 15 minut temu, HaloskiYT napisał: @up nie ma sprawy podaj jakiś kontakt spk? z góry dzieki Skype: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaloskiYT 0 Opublikowano 21 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 (edytowane) @up napisze ci na pw mojego skypea Edytowane 21 lutego 2017 przez HaloskiYT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Teraz, HaloskiYT napisał: @up skype? chyba email... To mój login skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaloskiYT 0 Opublikowano 21 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 @ up na pw wysłałem ci mojego skypea ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi