ResidentEvil1337 2 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Witam napisze mi ktos skrypt w ktorym gdy gracz bedzie mial tabliczke o nazwie Bon to gdy ma ja w eq to dodaje mu +30 damage z gory dziekuje! daje najlepsza odpowiedz za dzialajcy skrypt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 19 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2017 (edytowane) options: tabliczkanazwa: &2bonusowe 30 DMG on damage: loop all items in attacker's inventory: loop-item is sign named "{@tabliczkanazwa}": damage victim by 30 command /dajtabliczka: trigger: give 1 sign named "{@tabliczkanazwa}" to player prosze ustawiłem zamiast "Bon" "&2bonusowe 30 DMG" ale możesz sobie zmienić w options Edytowane 19 lutego 2017 przez kaol48s Crystal_PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ResidentEvil1337 2 Opublikowano 19 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2017 a da sie dodac opis? i czy da sie zrobic ze bedzie dzialac tez na moby Scalam //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 19 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2017 Proszę Działa za równo na moby jak i na graczy Jest też lore - możesz ustawić w "tabliczkalore" options: tabliczkanazwa: &2bonusowe 30 DMG tabliczkalore: &cWpisz co chcesz on damage: loop all items in attacker's inventory: loop-item is sign named "{@tabliczkanazwa}" with lore "{@tabliczkalore}": damage victim by 30 remove 1 sign named "{@tabliczkanazwa}" with lore "{@tabliczkalore}" from attacker send "&cUzyles tabliczke z 30dmg!" to attacker send "&c%attacker%&4 posiadal tabliczke z bonusowym 30dmg!" to victim command /dajtabliczka: trigger: give 1 sign named "{@tabliczkanazwa}" with lore "{@tabliczkalore}" to player send "&cOtrzymales tabliczke 30dmg" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 19 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ResidentEvil1337 2
Witam napisze mi ktos skrypt w ktorym gdy gracz bedzie mial tabliczke o nazwie Bon to gdy ma ja w eq to dodaje mu +30 damage z gory dziekuje! daje najlepsza odpowiedz za dzialajcy skrypt!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi