xFreku 100 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 (edytowane) Tak jak w temacie. Chodzi mi o ranking pvp (Jeżeli ktoś to ogarnia może dać też kodzik skryptu x) Edytowane 18 lipca 2014 przez FrekuPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 Raczej możliwe Robisz topkę i ustawiasz :F command /top #Kod na topkę set {_packet::*} to "PacketPlayOutPlayerInfo", "%loop-number%. %{zmienna odpowiadająca za gracza}% (%{zmienna odpowiadająca za punkty gracza}%)", false and 0 player.sendPacket{{_packet::*}}; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xFreku 100 Opublikowano 18 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 Teraz wygląda to tak ;c http://scr.hu/2t12/b79tsA ja chcę aby w 3 kolumnie pisalo TOP PVP i pod tym po kolei te nicki :) Wiem że chce już gotowce ale wg nie ogarniam tego :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theneuetimes 522 Opublikowano 18 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 No to najpierw robisz na tabie napis "Top PvP" czy jaki tam chcesz (tak jak napisał kolega @PoweredDragon) potem zapisujesz trzech pierwszych do pojedynczych zmiennych i wyświetlasz pod sobą (w sensie pod sobą na tabie), mam nadzieję że rozumiesz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xFreku 100 Opublikowano 18 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 No tak ale jak np w 3 kolumnie na samej gorze napisac TOP PVP ? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xFreku 100 Opublikowano 18 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2014 Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xFreku 100
Tak jak w temacie. Chodzi mi o ranking pvp (Jeżeli ktoś to ogarnia może dać też kodzik skryptu x)
Edytowane przez FrekuPLOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi