Activson_ 1 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Witam napisze mi ktoś skrypt aby co 30 minut było losowanie na turbodrop dla jednego gracza ? Chodzi mi o to: Za 5 sekund zostanie wylosowany turbodrop!, 5 sekund później, Turbodrop wylosowal: gracz, i konsola wywoluje komendę /turbo {gracz} 5m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 (edytowane) every 1795 seconds: loop all players: add loop-player to {_x::*} set {_z} to radnom element out of {_x::*} broadcast "&6Za 5 sekund edbedzie sie losowanie turbodropu!" wait 5 seconds broadcast "&6Turbodrop wygral %{_z}%!" execute console command "turbo %{_z}% 5m" clear {_x::*} Edytowane 18 lutego 2017 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 every 30 minutes: loop all players: add loop-player to {losowanie::*} broadcast "&4&lUWAGA&8 >>&c Za 5 sekund rozpocznie sie losowanie na turbodrop!" wait 5 seconds set {gracz} to random element out of {losowanie::*} broadcast "&4&lUWAGA&8 >>&c Turbodrop otrzymal gracz&4 %{gracz}%&c!" execute console command "trubodrop %{gracz}% 5m" clear {losowanie::*} clear {gracz} stop Liczę na + za pomoc (TO NIE JEST SKOPIOWANE OD KOLEGI Z GÓRY) ! Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Activson_ 1 Opublikowano 18 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 @HeezQ Skrypt losuje ta sama osobę ciągle, testowałem na 3 graczach: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kraftowy 41 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 (edytowane) every 30 minutes: set {_player} to a random player broadcast "&4&lUWAGA&8 >>&c Za 5 sekund rozpocznie sie losowanie na turbodrop!" wait 5 seconds broadcast "&4&lUWAGA&8 >>&c Turbodrop otrzymal gracz&4 %{player}%&c!" execute console command "trubodrop %{_player}% 5m" Nie sprawdzane Edytowane 18 lutego 2017 przez Kraftowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 49 minut temu, krycha220 ツ napisał: @HeezQ Skrypt losuje ta sama osobę ciągle, testowałem na 3 graczach: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Szansa, że 3 razy wypadł to ok. 10%, więc wszystko było możliwe. Testuj mój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Activson_ 1 Opublikowano 18 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 3 godziny temu, KrejzolekPRO napisał: Szansa, że 3 razy wypadł to ok. 10%, więc wszystko było możliwe. Testuj mój. Twój nie działa xd a co tdo jego skryptu to zawsze losuje mnie a jak wyjde dopiero inna osobe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Godzinę temu, krycha220 ツ napisał: Twój nie działa xd a co tdo jego skryptu to zawsze losuje mnie a jak wyjde dopiero inna osobe Nie dziala, bo zrobilem literowke 'radnom' zamiast 'random'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kajart 8 Opublikowano 19 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2017 every 30 minutes: [TAB]set {_player} to a random player out of all players [TAB]execute console command "turbo %{_player}% 5m" [TAB]broadcast "&7* &9Gracz &c%{_player}% &9zostaly wylosowany i otrzymal &cturbodrop &9na &c5 minut &9!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 19 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2017 Oto kod użytkownika @kajart. Ja go wytabowałem. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kajart 8 Opublikowano 19 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2017 17 minut temu, Crystal_PL napisał: Oto kod użytkownika @kajart. Ja go wytabowałem. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Spoczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Activson_ 1
Witam napisze mi ktoś skrypt aby co 30 minut było losowanie na turbodrop dla jednego gracza ? Chodzi mi o to: Za 5 sekund zostanie wylosowany turbodrop!, 5 sekund później, Turbodrop wylosowal: gracz, i konsola wywoluje komendę /turbo {gracz} 5m
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi