Wojtas532 0 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 Dlaczego nie działa mi ten skrypt? command /prefix: trigger: set the player prefix to "&2[&cLvL &3{LVL}&2] &8{PLAYER} &2:&7&o {MESSAGE}" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 co to jest {PLAYER} i {LVL} ? jeśli to zmienne to dla całego serwa anie tylko dla tego grcza jest ustawione jak już to tak on chat: cancel event broadcast "&2[&cLvL &3{LVL}&2] &8%player% &2:&7&o %message%" Łączę //xVendrome Wojtas532 i HeezQ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 16 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2017 W przypadku problemów z niedziałającym skryptem należy zamieścić w temacie błędy występujące w konsoli w formie tekstu lub screena. Czas 24h, inaczej temat poleci do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojtas532 0 Opublikowano 17 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 22 godziny temu, xVendrome napisał: W przypadku problemów z niedziałającym skryptem należy zamieścić w temacie błędy występujące w konsoli w formie tekstu lub screena. Czas 24h, inaczej temat poleci do kosza. Jak mam to niby zamieścić ? 22 godziny temu, kaol48s napisał: co to jest {PLAYER} i {LVL} ? jeśli to zmienne to dla całego serwa anie tylko dla tego grcza jest ustawione jak już to tak on chat: cancel event broadcast "&2[&cLvL &3{LVL}&2] &8%player% &2:&7&o %message%" Łączę //xVendrome Tylko ja chce, że gdy OP wpisze komende dostanie taki prefix Scalam Piszesz, że skrypt ci nie działa i podajesz konkretny kod więc zamieść błędy, które wyskakują po załadowaniu skryptu //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojtas532 0 Opublikowano 17 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 Tylko że nie ma błędu żadnego tylko chodzi mi o co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 17 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 on chat: if {chat.%player%} is true: cancel event broadcast "&2[&cLvL &3{LVL}&2] &8%player% &2:&7&o %message%" else: stop command /prefix: trigger: if player is op: if {chat.%player%} is false: set {chat.%player%} to true send "&2&lwlaczyles prefix na chacie" to player stop if {chat.%player%} is true: set {chat.%player%} to false send "&4&lwylaczyles prefix na chacie" to player prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojtas532 0 Opublikowano 18 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 chat: &2[&cLvL &e{LVL}&2] &7{PLAYER}&7:&7&o {MESSAGE} a jak dodac tu zeby ranga jeszcze byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ReZuX 4 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 @Wojtas532 np. chat: &8[&4&lW&8] &2[&cLvL &e{LVL}&2] &7%player%&7:&7&o %message% Spoiler Pomogłem? Daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wojtas532 0
Dlaczego nie działa mi ten skrypt?
command /prefix:
trigger:
set the player prefix to "&2[&cLvL &3{LVL}&2] &8{PLAYER} &2:&7&o {MESSAGE}"
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi