AfterProYT 7 Opublikowano 13 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2017 Ktoś zrobi mi Gadżet na patyk np kliknę lewym teleportuje mnie w te miejsce co patrze ale tylko na określony dystans Da się to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mackoxpXD 2 Opublikowano 13 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2017 a nie możesz kompasu użyc xdd ale zobacze jak cos to nw pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 13 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2017 17 minut temu, mackoxpXD napisał: a nie możesz kompasu użyc xdd ale zobacze jak cos to nw pw Napisz tu bo ja robię klasę nie dla admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 13 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2017 (edytowane) options: czas.odnawiania: 10 nazwa.itemku: patyk teleportacji itemek: stick zasieg: 10 lore.itemek: teleportuje gracza w zasięgu bloków on rightclick with stick: if {cd.tp.%player%} is not set: set {cd.tp.%player%} to 0 if {cd.tp.%player%} <= 0 : if name of player's tool is "{@nazwa.itemku}": set {_tp} to player's targeted block if distance between player and {_tp} is smaller than {@zasieg}: set {_} to distance between player and {_tp} teleport player to block above {_tp} set {cd.tp.%player%} to {@czas.odnawiania} send "zostales przeteleportowany o %{_}% bloków" else: send "&cjesteś za dalego możesz sie teleportowac w zasiegu &b&l{@zasieg} &cbloków" to player else: broadcast "&6aby ponownie użyć teleportu poczekaj jeszcze &4&l%{cd.tp.%player%}% &6sekund" every 1 second: loop all players: remove 1 from {cd.tp.%loop-player%} command /dajteleport: trigger: give 1 {@itemek} named "{@nazwa.itemku}" with lore "{@lore.itemek}" to player prosze licze na plusik Edytowane 14 lutego 2017 przez Derpy Hooves AfterProYT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 14 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2017 19 godzin temu, kaol48s napisał: options: czas.odnawiania: 10 nazwa.itemku: patyk teleportacji itemek: stick zasieg: 10 lore.itemek: teleportuje gracza w zasięgu bloków on rightclick with stick: if {cd.tp.%player%} is not set: set {cd.tp.%player%} to 0 if {cd.tp.%player%} <= 0 : if name of player's tool is "{@nazwa.itemku}": set {_tp} to player's targeted block if distance between player and {_tp} is smaller than {@zasieg}: set {_} to distance between player and {_tp} teleport player to block above {_tp} set {cd.tp.%player%} to {@czas.odnawiania} send "zostales przeteleportowany o %{_}% bloków" else: send "&cjesteś za dalego możesz sie teleportowac w zasiegu &b&l{@zasieg} &cbloków" to player else: broadcast "&6aby ponownie użyć teleportu poczekaj jeszcze &4&l%{cd.tp.%player%}% &6sekund" every 1 second: loop all players: remove 1 from {cd.tp.%loop-player%} command /dajteleport: trigger: give 1 {@itemek} named "{@nazwa.itemku}" with lore "{@lore.itemek}" to player prosze licze na plusik Zaraz sprawdzę czy działa a da się ogarnąć coś no że wybija cie w górę a pod tobą jest jakiś blok taka jak by rakieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 14 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2017 options: rakietaItem: stone rakietaNazwa: &5 oto epicja rakieta wywala cie o 40 kratek w góre czasOdnowienia: 50 on rightclick with {@rakietaItem}: if player has permission "rakieta.sk": if name of player's tool is "{@rakietaNazwa}": if {rakieta.cd.%player%} is not set: set {rakieta.cd.%player%} to 0 if {rakieta.cd.%player%} <= 0: remove 1 {@rakietaItem} named "{@rakietaNazwa}" from player add {@czasOdnowienia} to {rakieta.cd.%player%} loop 73 times: wait 1 tick push player up with force 0.1 else: send "&bpoczekaj jeszcze &c&l%{rakieta.cd.%player%}% &bsek aby ponownie użyć rakiety" every 1 second: loop all players: remove 1 from {rakieta.cd.%loop-player%} command /dajrakieta: trigger: give 1 {@rakietaItem} named "{@rakietaNazwa}" to player prosze /dajrakieta daje rakiete ale musisz mieć permisje wyszuca na 40-41 krated w góre liecze na plusik AfterProYT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kajart 8 Opublikowano 14 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2017 on rightclick with stick: player's tool's name is "NAZWA": make player execute command "j" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 14 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2017 2 godziny temu, kaol48s napisał: options: rakietaItem: stone rakietaNazwa: &5 oto epicja rakieta wywala cie o 40 kratek w góre czasOdnowienia: 50 on rightclick with {@rakietaItem}: if player has permission "rakieta.sk": if name of player's tool is "{@rakietaNazwa}": if {rakieta.cd.%player%} is not set: set {rakieta.cd.%player%} to 0 if {rakieta.cd.%player%} <= 0: remove 1 {@rakietaItem} named "{@rakietaNazwa}" from player add {@czasOdnowienia} to {rakieta.cd.%player%} loop 73 times: wait 1 tick push player up with force 0.1 else: send "&bpoczekaj jeszcze &c&l%{rakieta.cd.%player%}% &bsek aby ponownie użyć rakiety" every 1 second: loop all players: remove 1 from {rakieta.cd.%loop-player%} command /dajrakieta: trigger: give 1 {@rakietaItem} named "{@rakietaNazwa}" to player prosze /dajrakieta daje rakiete ale musisz mieć permisje wyszuca na 40-41 krated w góre liecze na plusik Da radę zrobić że pod tobą jest np jakiś blok i ty siedzisz na nim jako rakieta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 15 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 raczej nie można w skripcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 15 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 5 minut temu, kaol48s napisał: raczej nie można w skripcie np pod graczem co 1 sekundę respi się blok do czasu aż rakieta przestanie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 15 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 próbowałem ale sue buguje i rakieta nie leci a pozatym te bloki trudno usuwać aby był cały czas qidoczny blok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 15 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 Teraz, kaol48s napisał: próbowałem ale sue buguje i rakieta nie leci a pozatym te bloki trudno usuwać aby był cały czas qidoczny blok Aha a jakiś inny pomysł na klasę np spadochron lub cofanie się w czasie a jak nie to dodasz prtikle do teleportera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 15 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 zaraz ogane np spadochron itd a cofanie sie w czasie to też łatwo tylko to cofanie że wraca gracza w miejsce np 10 sec temu z wracanie hp itd czy tylko cofanie ? HeezQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 15 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 2 minuty temu, kaol48s napisał: zaraz ogane np spadochron itd a cofanie sie w czasie to też łatwo tylko to cofanie że wraca gracza w miejsce np 10 sec temu z wracanie hp itd czy tylko cofanie ? ooo z hp też możesz zrobić Dzięki wielkie jak chcesz to podaj skype i dasz mi tam i dam ci admina bo mam 3 serwery lobby sw no i EaseHC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 15 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 skype : karol just karol HeezQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 15 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 Dodałem moj to PLARBUZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 15 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 Proszę Działa bo testowałem Mam nadzieję, że pomogłem - jeżeli tak to zostaw + za pomoc i czas, w który to włożyłem! on rightclick with stick: if name of player's tool is "&cTeleportacja": set {_x} to location of targeted block apply nausea 2 to player for 20 seconds apply slowness 2 to player for 20 seconds apply blindness 10 to player for 20 seconds wait 3 seconds remove nausea from player remove slowness from player remove blindness from player teleport player above {_x} delete {_x} send "&cTeleportacja przebiegla pomyslnie!" to player remove 1 stick named "&cTeleportacja" with lore "&4Mozesz uzyc tylko 1 raz!" from player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 15 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 Godzinę temu, HeezQ napisał: Proszę Działa bo testowałem Mam nadzieję, że pomogłem - jeżeli tak to zostaw + za pomoc i czas, w który to włożyłem! on rightclick with stick: if name of player's tool is "&cTeleportacja": set {_x} to location of targeted block apply nausea 2 to player for 20 seconds apply slowness 2 to player for 20 seconds apply blindness 10 to player for 20 seconds wait 3 seconds remove nausea from player remove slowness from player remove blindness from player teleport player above {_x} delete {_x} send "&cTeleportacja przebiegla pomyslnie!" to player remove 1 stick named "&cTeleportacja" with lore "&4Mozesz uzyc tylko 1 raz!" from player ale ja chciałem particlesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AfterProYT 7
Ktoś zrobi mi Gadżet na patyk np kliknę lewym teleportuje mnie w te miejsce co patrze ale tylko na określony dystans
Da się to zrobić?
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi