ErrorTV 8 Opublikowano 9 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 Mam problem dałem sobie: on drop: if player's tool is firework rocket of unbreaking 10 named "&e&lRakieta": cancel event ale dam rady dalej rzucać ten item A jak dać cudzysłów np. execute console command "title %player% title {"text":"Przykladowy Text"}" jak w środku jest cudzysłów to nie przyjmuje skrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 9 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 Aby wyświetlić znaki: $, #, %, &. Musisz je podwoić, czyli: $$ ## %% && Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ErrorTV 8 Opublikowano 9 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 2 minuty temu, _Of3k napisał: Aby wyświetlić znaki: $, #, %, &. Musisz je podwoić, czyli: $$ ## %% && to już wiem ale czemu mogę dalej rzucać item chociaż jest to wyłączone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Evolve_x3 37 Opublikowano 9 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 execute console command "title %player% title {""text"":""Przykladowy Text""}" Spróbuj tak / \ | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ErrorTV 8
Mam problem dałem sobie:
ale dam rady dalej rzucać ten item
A jak dać cudzysłów np.
jak w środku jest cudzysłów to nie przyjmuje skrypt
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi