Impression 137 Opublikowano 8 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2017 No więc tak, wiem, że mój blog umiera, jestem nieaktywny, asdasdsad. Wpisy nie będą pojawiać się tu często (jak do tej pory). Ale tak sobie pomyślałem, dlaczego by nie zrobić takiego tematu z pytaniami. Jak macie do mnie jakieś pytania, to piszcie tutaj, ja kiedyś ( ) zrobię osobny temat z odpowiedziami HeezQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 8 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2017 Szkoda, że już nie będą się często pojawiać wpisy... ale ok, może potem się o coś spytam Impression 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heyn 46 Opublikowano 8 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2017 @Myszak 1. Czm. się tzw. zwolniłeś z Moderatorta? 2. Czy powstanie takie coś jak :myszak:? 3. Czy lubisz Ser? Impression 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 9 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 Czy lubisz myszkę miki? Impression 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heyn 46 Opublikowano 9 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 (edytowane) @IxidiA poznasz odpowiedz jak cię zapytam: Czy lubisz koty? //Mam dwa, więc chyba tak ~Ixidi (@Myszak) chyba ma tą samą odpowiedz Edytowane 9 lutego 2017 przez Ixidi Impression 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 137 Opublikowano 9 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 Będzie 20 pytań i robię temat HeezQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 9 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 Pytanie: Dlaczego zwolniłeś się z "posady moderatora" ... Fajny byłeś, dlaczego!? Impression 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heyn 46 Opublikowano 9 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2017 @HeezQ Było już te pytanie.. Impression 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 137 Opublikowano 26 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi