ZQU 2 Opublikowano 27 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 Czy mógłby mi ktoś napisać skript ,że gracz nawet na cuboidzie może wylać wodę i ona znika po 5 sekundach. Czy mógłby mi ktoś napisać skript ,że gracz nawet na cuboidzie może postawić COBLESTONE i ten blok znika po 5 sekundach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 27 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 (edytowane) on place of cobblestone: cancel event set block to cobblestone add location of event-block to {bloki::*} wait 5 seconds set block to air remove location of event-block from {bloki::*} on script load: loop {bloki::*}: set block at loop-value to air Tu masz na bloki, na wodę więcej kombinowania. Edytowane 27 stycznia 2017 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 20bebol01 5 Opublikowano 27 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZQU 2 Opublikowano 27 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 Gracz nie może tego stawiać ;l A ja bym chciał żeby mógł na cuboidzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 27 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 on place of cobblestone: cancel event set block above event-block to cobblestone wait 5 seconds set event-block to air Tyle powinno pomóc dodaj tylko taby sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZQU 2 Opublikowano 27 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 nie rozumiem co to tab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 27 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 3 minuty temu, ZQU napisał: nie rozumiem co to tab 4 spacje = 1 tabulator. Ten guzik obok "Q". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZQU 2
Czy mógłby mi ktoś napisać skript ,że gracz nawet na cuboidzie może wylać wodę i ona znika po 5 sekundach. Czy mógłby mi ktoś napisać skript ,że gracz nawet na cuboidzie może postawić COBLESTONE i ten blok znika po 5 sekundach.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi