kubastion 52 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 Witam, czy wie ktoś jak za pomocą skryptu, bądź czegoś innego można zablokować cały drop z łowienia? Chcę dodać swój, i nawet mam to już zrobione, tylko te śmieci, które ciągle lecą będą dla graczy irytujące. Z góry dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 on fishing: [tab]clear drops Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubastion 52 Opublikowano 29 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 (edytowane) Dnia 28.01.2017 o 10:04, Myszak napisał: on fishing: [tab]clear drops Piszę mi, że ten event można użyc tylko przy śmierci //Daj screena ~Myszak Edytowane 29 stycznia 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kubastion 52
Witam, czy wie ktoś jak za pomocą skryptu, bądź czegoś innego można zablokować cały drop z łowienia? Chcę dodać swój, i nawet mam to już zrobione, tylko te śmieci, które ciągle lecą będą dla graczy irytujące. Z góry dziękuje!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi