NeXCraft 6 Opublikowano 21 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2017 (edytowane) Spoiler BEDZIE ZABAWA! Siema! to znowu ja - polska cebula. Dzis zaprezentuje Wam moj nowy/wznowiony serwer! xCraftNeX jest dalsza przygoda z serwerami(moja i moich kolegow). Mielismy jakies 4 mesiace przerwy, ale teraz wracamy z nowymi pomyslami! POZDRAWIA BOLDSV IP: xCraftNeX.hostmc.pl NAZWA: CraftNeX ADMINISTRACJA: Affing, LotosN1, Papiez, Szymon12 TRYB: EZHC+GILDIE z naciskiem na ostre PvP DLACZEGO WLASNIE MY: W przeciwienstwie do innych serwerow - nie padniemy po 2 tygodniach. Mamy juz 3 letnie doswiadczenie w prowadzeniu serwerow oraz duze zapasy w konsoli serwera. NIE PADNIEMY! "DLACZEGO MAM WEJSC NA TEN SERWER": Adminstracja 24/7 oferuje przyjemna gre bez cheaterow, lub innych bugow gry. START I EDYCJI DZISIAJ O GODZINIE 18:00! Spoiler Dodaje prefixy //xvendrome Poprawiam foramtowani //Ixidi Edytowane 21 stycznia 2017 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savorski 176 Opublikowano 21 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2017 19 minut temu, NeXCraft napisał: BEDZIE ZABAWA! Oj nie wiem Dobry pomysł zastosowałeś na tabowanie w postaci tabelki. Jednak... w niektórych miejscach bym popoprawiał tą tabelkę. Na przykład pomiędzy "DLACZEGO MAM i WEJSC NA TEN SERWER" sporo miejsca zostawiłeś. Myślę, że w takiej przestrzeni mógłbym spokojnie zbudować jakiś ładny dom, albo mógłbym tam zrobić piekarnie w której rozdawałbym chlebek po 1.9zł za mały i po 3.5zł za duży. 8 minut temu, NeXCraft napisał: Adminstracja 24/7 No nie wiem czy o godzinie 03:00 zapewnicie dobrą zabawę użytkownikom 13 minut temu, NeXCraft napisał: POZDRAWIA BOLDSV To wkońcu kim jesteś? NeXCraft'em, polską cebulą czy Boldem? 15 minut temu, NeXCraft napisał: oraz duze zapasy w konsoli serwera. Nie wiem co tu mają duże zapasy w konsoli serwera, w roli normalnej rozgrywki, ale ja też mam serwer. I moja maszyna potrafi zachować aż {\displaystyle \infty } linii! 18 minut temu, NeXCraft napisał: NIE PADNIEMY! Kiedyś padniecie. POZDRAWIA SAVORSKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeXCraft 6 Opublikowano 21 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2017 (edytowane) 15 minut temu, Savorski napisał: Spoiler To wkońcu kim jesteś? NeXCraft'em, polską cebulą czy Boldem? Polska Cebula bylo napisane dla Fun'u, tj. moj avek. boldsv to byl moj stary serwer, a teraz jestesmy na innym hostingu jako xCraftNeX Edytowane 21 stycznia 2017 przez NeXCraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 21 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2017 Brakuje Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, jeśli po 24 godzinach nie zostaną uzupełnione, temat poleci do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 (edytowane) Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Ach, ta skleroza... Edytowane 25 stycznia 2017 przez Derpy Hooves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi