VostezikPL 2 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 Witam! - Napisałby ktoś skrypt na stoniarki, boyfarmey, sandfarmery w GUI? Jak to działa? - Gdy wpisze komendę - /bloki Wyskakuje mi GUI, ze stoniarkami, boyfarmerami, sandfarmerami - które mogę wziąć. Z GÓRY DZIĘKUJE ZA FATYGĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kicpro 26 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 Ale czekaj czekaj ma tam być pokazane jak zrobić dany blok w craftingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VostezikPL 2 Opublikowano 17 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 (edytowane) 3 minuty temu, Kicpro napisał: Ale czekaj czekaj ma tam być pokazane jak zrobić dany blok w craftingu? Nie, pod komenda /bloki są storniarki, sandfarmery itp. zeby je wziąć. Bo jak admin cos robi, to musi craftować.. Edytowane 17 stycznia 2017 przez VostezikPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kicpro 26 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 1 minutę temu, VostezikPL napisał: Nie, pod komenda /bloki są storniarki zeby je wziąć. Bo jak admin cos robi, to musi craftować.. Ale skąd mam wiedzieć jak się nazywa np. boyfarmer bo muszę ustawić jaki to blok i dokładną jego nazwę z kolorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VostezikPL 2 Opublikowano 17 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 Zaraz ci podam Dnia 17.01.2017 o 19:33, Kicpro napisał: Ale skąd mam wiedzieć jak się nazywa np. boyfarmer bo muszę ustawić jaki to blok i dokładną jego nazwę z kolorem Z lorem też? &9&lBoyFarmer blok: Portal Kresu ID: 120 &2STONIARKA blok: Gąbka ID: 19 &e&lSandFarmer blok: Piaskowiec ID: 24. łączę //xvendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kicpro 26 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 7 minut temu, VostezikPL napisał: Z lorem też? &9&lBoyFarmer blok: Portal Kresu ID: 120 &2STONIARKA blok: Gąbka ID: 19 &e&lSandFarmer blok: Piaskowiec ID: 24. Proszę. permisja dla admina żeby gracze nie brali to bloki.admin KOD: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VostezikPL 2 Opublikowano 17 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 1 minutę temu, Kicpro napisał: Sorry ,że tak długo ale miałem male problemy z netem To czemu nie napisałeś jak tak? Jak działa to liczę na najlepszą odpowiedź 4 errory Ale napisze to chyba sam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kicpro 26 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 1 minutę temu, VostezikPL napisał: 4 errory Ale napisze to chyba sam xd Dziwne u mnie działa XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VostezikPL 2 Opublikowano 17 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 Dobra ogarnelem errory, ale powiedz zkąd skopiowaleś.. format slot 1 format slot 5 format slot 9... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kicpro 26 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 Teraz, VostezikPL napisał: Dobra ogarnelem errory, ale powiedz zkąd skopiowaleś.. format slot 1 format slot 5 format slot 9... Nie rozumiem pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VostezikPL 2 Opublikowano 17 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 Teraz, Kicpro napisał: Nie rozumiem pytania Nie już nic :>> Ale nie działa mi komenda /bloki lol XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Testowy 5 Opublikowano 21 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2017 A dałeś se permisje ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 21 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2017 (edytowane) Prosz Zmienione i działa Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! //Poprawiam błąd ortograficzny ~Myszak? Edytowane 25 stycznia 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VostezikPL 2 Opublikowano 21 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2017 Nie mogę tego wziąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Testowy 5 Opublikowano 22 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2017 Masz tu kod: command /bloki: permission: bloki.admin permission message: Nie masz Permissji! trigger: open chest with 1 rows named "&6&lBLOCZKI" to player format slot 0 of player with 64 120 named "&9&lBoyFarmer" format slot 1 of player with 64 19 named "&2STONIARKA" format slot 3 of player with 64 24 named "&e&lSandFarmer" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VostezikPL 2
Witam! -
Napisałby ktoś skrypt na stoniarki, boyfarmey, sandfarmery w GUI?
Jak to działa? -
Gdy wpisze komendę - /bloki
Wyskakuje mi GUI, ze stoniarkami, boyfarmerami, sandfarmerami - które mogę wziąć.
Z GÓRY DZIĘKUJE ZA FATYGĘ!
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi