Polski Sześcian 93 Opublikowano 13 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2017 (edytowane) Spoiler command /ac [<text>] [<text>]: permission: huzuni.admin permission message: &4Nie masz dostepu do tej komendy. trigger: arg 1 is not set: send "&7[&c&lANTICHEAT&7] &cUzyj: /ac pomoc" stop arg 1 is "pomoc": send "&a==========&c&lANTICHEAT&a==========" send "&a/ac pomoc - wyswietla pomoc" send "&a/ac jail ustaw - ustawia miejsce sprawdzania" send "&a/ac sprawdz [nick] - sprawdza gracza" send "&a/ac tp - teleportuje do miejsca sprawdzania" send "&a==========&c&lANTICHEAT&a==========" stop arg 1 is "jail": arg 2 is not set: send "&7[&c&lANTICHEAT&7] &cUzyj: /ac pomoc" stop arg 2 is "ustaw": send "&aPomyslnie ustawiono miejsce sprawdzania!" set {jail.ustawiony} to location of player stop arg 1 is "tp": {jail.ustawiony} is set: teleport player to {jail.ustawiony} send "&7[&c&lANTICHEAT&7] &aPomyslnie przeteleportowano na jail!" stop {jail.ustawiony} is not set: send "&7[&c&lANTICHEAT&7] &cNajpierw ustaw jail!" stop arg 1 is "sprawdz": arg 2 is set: if arg 2 parsed as player is online: execute console command "/pex user %arg 2% add sprawdzany.teraz" send "&7[&c&lANTICHEAT&7]&a Gracz %arg 2% jest sprawdzany!" to all players teleport player to {jail.ustawiony} execute console command "/tp %arg 2% %player%" wait 10 second send "&7[&c&lANTICHEAT&7]&a Gracz %arg 2% jest proszony o wpisanie .kill na czacie!" to all players stop arg 2 is not set: send "&7[&c&lANTICHEAT&7]&c Uzyj: /ac pomoc" stop arg 1 is "czysty": arg 2 is set: send "&7[&c&lANTICHEAT&7]&a Gracz %arg 2% zostal oczyszczony z podejrzen o cheaty!" to all players execute console command "/spawn %arg 2%" execute console command "/pex user %arg 2% remove sprawdzany.teraz" stop on quit: player has permission "sprawdzany.teraz": execute console command "/ban %player% &7[&c&lANTICHEAT&7]&c Wyjscie podczas sprawdzania" stop on death of player: player has permission "sprawdzany.teraz": player has permission "*": stop player doesn't have permission "*": execute console command "/ban %player% &7[&c&lANTICHEAT&7]&c Posiadanie huzuni" stop on command: player has permission "sprawdzany.teraz": player has permission "*": stop player doesn't have permission "*": cancel event send "&7[&c&lANTICHEAT&7]&c Nie mozesz uzywac komend podczas sprawdzania!" stop on chat: player has permission "sprawdzany.teraz": player has permission "*": stop player doesn't have permission "*": if message is ".kill": execute console command "/pex user %player% remove sprawdzany.teraz" wait 5 second execute console command "/chat clear" wait 5 second execute console command "/ac czysty %player%" stop Permissie: huzuni.admin Komendy: /ac *PAMIĘTAJCIE ŻE JAK WYCHODZICIE Z SERWERA TO MUSICIE ZABRAĆ PERMISJE "sprawdzany.teraz"!!!! //Poprawiam błąd ortograficzny ~Myszak Edytowane 14 stycznia 2017 przez Myszak HeezQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 13 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2017 (edytowane) Bardzo ciekawy skrypt, lecz jest już takich sporo Nie spotkałem się jeszcze z angielską wersją "jail" Fajny skrypt, spory lecz jak już mówiłem jest ich troszkę już ale ok ps. leci (+) :} Ocena to tak 8/10 Powiem tak, możesz dodać jeszcze brak współpracy z administratorem oraz to że jak wyjdzie z pokoju dostaje bana za brak współpracy /ac brakwsp (nick) coś takiego Łączę //xvendrome Edytowane 13 stycznia 2017 przez HeezQ rysiek21 i Polski Sześcian 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski Sześcian 93 Opublikowano 13 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2017 Jest zablokowane używanie komend. Nie wyjdzie z pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Testowałeś go chociaż? Przy evencie on death, nie ma player, a jest attacker albo victim... Skrypt nie działa - kosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski Sześcian 93 Opublikowano 14 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 (edytowane) Działa. Testowałem Chcesz to sprawdź, zacznij siebie sprawdzać i się zabij XD //Łącze ~Ixidi Edytowane 14 stycznia 2017 przez Polski Sześcian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 4 minuty temu, Polski Sześcian napisał: Chcesz to sprawdź, zacznij siebie sprawdzać i się zabij XD Dobra, przy evencie on death działa player, co mnie dziwi, a powiesz mi jak określić wtedy gracza, który zabija twojego "playera"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gabixdev Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Takie sprawdzanie nie jest skuteczne, aby mieć prawdziwego antycheata należałoby pobawić się protokołem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakadpl1337 3 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Skrypt jest na SPRAWDZANIE? Czy to jest AntyCheat bo nie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski Sześcian 93 Opublikowano 16 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 @up Sprawdzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 (edytowane) Proszę zmienić nazwę bo jest błędna bo "AntyHuzuni" to kojaży się z antycheatem. Ogólnie skrypt fajny ale jest takich sporo masz za wykonaną pracę 7/10 Edytowane 16 stycznia 2017 przez Kicpro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrypcior 7 Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 Czyżbym ujrzał, że jak gracz wpisze .kill to staje się czysty? Uświadom mnie ktoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 (edytowane) 34 minuty temu, Skrypcior napisał: Czyżbym ujrzał, że jak gracz wpisze .kill to staje się czysty? Uświadom mnie ktoś... Po co piszesz 2 razy takie same posty ? Opcja jest nie przydatna, przydało by się ją usuną, lecz .. (chyba) nawet jeżeli masz huzuni off i piszesz .kill to i tak powinno jako "komendę" zaliczyć i nie pokazać na chacie Do końca nie wiem, @Polski Sześcian lepiej usuń tą opcję... //Drugi usunięty ~Myszak Edytowane 16 stycznia 2017 przez Myszak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrypcior 7 Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 (edytowane) 2 minuty temu, HeezQ napisał: Po co piszesz 2 razy takie same posty ? Opcja jest nie przydatna, przydało by się ją usuną, lecz .. (chyba) nawet jeżeli masz huzuni off i piszesz .kill to i tak powinno jako "komendę" zaliczyć i nie pokazać na chacie Do końca nie wiem, @Polski Sześcian lepiej usuń tą opcję... Już zgłosiłem swój post aby moderacja usunęła, bo przez przypadek, z telefonu pisze. Już rozumiem jak on chciał to zrobić, jak ktoś nie ma huzunki to wpisze . ale przecież można wyłączyć (Lol) Edytowane 16 stycznia 2017 przez Skrypcior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 1 minutę temu, Skrypcior napisał: Już zgłosiłem swój post aby moderacja usunęła, bo przez przypadek, z telefonu pisze. Już rozumiem jak on chciał to zrobić, jak ktoś nie ma huzunki to wpisze . ale przecież można wyłączyć (Lol) Dokładnie niech @Polski Sześcian to usunie i da to jako "update" xd będzie kolejna wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi