Skocz do zawartości

Metin2 w Minecraft!

Rekomendowane odpowiedzi

Dnia 3.07.2017 o 22:16, xMANPL napisał:

Wystarczy przejrzeć MRNicePL kanał i tam są argumenty.

W ogóle nie mam pojęcia jakim prawem się wypowiadasz nie znając kompletnie sytuacji, zostałeś skrzywdzony w jakiś sposób, należałeś do administracji?
Na jego kanale nie ma żadnych sensownych argumentów, jest to moim zdaniem jedynie jakiś żart, bo nie potrafię do dziś zrozumieć tematu faworyzacji Sintii, biorąc pod uwagę, że ona nawet do rankingu się nie zaliczała i do tej pory nie zalicza, ma rangę administracyjną, która ma na celu testowanie rozgrywki i nie rozumiem co w tym jest złego.
Idąc tym tokiem myślenia można zrozumieć, ,że każdy moderator na moim jak i na innych serwerach jest faworyzowany, gdyż ma rangę umożliwiającą blokowanie innych graczy.

Bardzo ambitna argumentacja, tyle z mojej strony i dziękuję.

Edytowane przez MaRsOnIx
https://skript.pl/temat/15765-metin2-w-minecraft/#findComment-135456

Dnia 14.07.2017 o 22:25, xMANPL napisał:

Człowieku dystans do siebie, nie chodzi tu o Sintie tylko o Aurelie. Teraz każdy się od Ciebie odwrócił za to że jesteś parszywy i kłamliwy. Cały czas się wybielasz. A idź pan z tym serwerem.

To może podaj jakieś sensowne argumenty, wciąż nie napisałeś w jaki sposób zostałeś skrzywdzony i czy należałeś do administracji, skoro wypowiadasz się w ich imieniu.
Jak to nie chodzi o Sintiie, a ostatni filmik Pana MrNicePL to co to jest?
W kwestii Aurelii to pomagała jedynie testować serwer, tłumaczyłem to już wielokrotnie, ale najwidoczniej do Ciebie to nie dociera.

https://skript.pl/temat/15765-metin2-w-minecraft/#findComment-135893

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Sam serwer jest dosyć dobrze zrobiony, lecz na v2 działa killaura dlatego więc gracze na lvl 1-20 często używają tego.

Administracje dobrałeś sobie straszną :c (Bany za nic, niedokładne sprawdzanie, nie jest zbyt miła.)

Gracze często floodują, spamią i wyzywają się na chacie. Kiedy jesteś początkujący bardzo trudno uzyskać pomoc od graczy.
Na serwerze Rpg v1 aktualizacje są rzadkie myślę, że się to zmieni:)

Oceniał w skali do 10 nie będę.

Miłego prowadzenia serwera :)

Odniosłem się tutaj do twojego v1 jak i v2.

Edytowane przez WolfWay
https://skript.pl/temat/15765-metin2-w-minecraft/#findComment-157446

• 2 miesiące temu...
  • bvcz zmienił(a) tytuł na Metin2 w Minecraft!
W dniu ‎01‎.‎07‎.‎2017 o 20:26, MaRsOnIx napisał:

Są pewne zasady na serwerze, nie mogę komuś ufać na słowo, biorąc pod uwagę, że w logach, ani w starej bazie danych nie było przedmiotów.
Nikogo nie poniżałem, każdego zawsze szanowałem i doceniałem, kierując takie zarzuty posłuż się może jakimiś argumentami.

MaRsOnIx, kiedyś mi pomogłeś z straconym kontem, masz racje ufać na słowo żaden właściciel serwera/forum nie powinien. 

Ale nawet bez tego polecam ten serwer z całego serca dlaczego?

- Pomocna Administracja

- Fajne klimaty RPG

- Największy serwer z siecią RPG

- Właściciel jest również pomocny nie tylko w sprawach serwera :)

- Nie ma litości na cheaterów/oszustów.

- Fajne mapy

i o wiele więcej.

Polecam też boski serwer :) mój nick tam: TakiJakTy :) 

https://skript.pl/temat/15765-metin2-w-minecraft/#findComment-172375

• 2 tygodnie później...

Drodzy użytkownicy!

Zbliżają się czasy ciepłe, pełne radości i szczęścia, zawita u nas Zając oraz Kurczak Wielkanocny.
Pomóżcie im odnaleźć jaja wielkanocne i koszyki, a przy okazji możecie wykonać rozbudowane misje.

Dzisiaj 26 marca rozpoczęło się wydarzenie wielkanocne, trwające przez tydzień do 6 kwietnia.

Przez ten okres na serwerze będziecie mieli możliwość zdobycia jajek, koszyków, wyposażenia wielkanocnego i przedmiotów specjalnych.

wielkanocprzedmioty.png

Pojawią się także nowe potwory: "Owce" oraz "Baranki" w okolicy miasta pierwszego, z których wypadają mazurki.
Zdobywając mazurki i otwierając je możecie zdobyć sporą ilość yarn'ów oraz przedmioty specjalne.

wielkanockolatka2.png

Z samych potworów, które mieszą się w Twoim przedziale poziomowym macie możliwość zdobycia jaj wielkanocnych.

jajawielkanocne.png

Z boss'ów natomiast, które mieszczą się w Twoim przedziale poziomowym możecie zdobyć koszyki wielkanocne.

koszykiwielkanocne.png

Jaja, jak i koszyki należy zanieść Zającowi Wielkanocnemu, który znajduje się na spawnie ( x: 19, y: 8, z: -16 ).

zajacwielkanocny.png

Po kliknięciu na zająca ukazuje nam się okno, w którym mamy do dyspozycji dwie możliwości dotyczące wymiany:

opcjewielkanoc.png

Wymiana jaj oraz koszyków u Zająca Wielkanocnego jest podzielona na dwie opcje: "Wymiana: Standard" oraz "Wymiana Ekstra".
Po dokonaniu wyboru otrzymamy losowy przedmiot bardziej lub mniej prestiżowy, w zależności od rodzaju wymiany.

Jednak to nie wszystko oprócz Zająca Wielkanocnego na spawn'ie możemy znaleźć także TheChicken( x: 2, y: 8, z: -8 ) , który dostarczy nam wiele misji, za które otrzymamy wartościowe nagrody.

zaino.png

To wszystko, powodzenia w grze na serwerze, życzy administracja serwera RPGv2.

Edytowane przez MaRsOnIx
https://skript.pl/temat/15765-metin2-w-minecraft/#findComment-173546

• 2 miesiące temu...
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...