xgdg 0 Opublikowano 15 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2014 (edytowane) Mam skript 2.0, serwer Craftbukkit 1.6.4.Zrobiłem skrypt, w którym chodzi o to, że akcje graczy będą się zapisywać w logu (w tym przypadku stawianie bloków)Oto kod skryptu:on place:log "%player% postawil blok w swiecie %world% na koordynatach %location of block%" to "log.log"A w konsoli wyskakuje mi to:[sEVERE] [skript] Cannot write to log file log.log (Odmowa dostępu)Ktoś umie pomóc? Edytowane 15 lipca 2014 przez xgdg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 15 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2014 A może podaj dokładny build silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xgdg 0 Opublikowano 15 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2014 A może podaj dokładny build silnika?R1.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 15 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2014 Pewnie hosting coś zablokował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 15 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2014 zmień nazwę na 'cokolwiek.log' skript ma humory do powtórzeń :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xgdg 0 Opublikowano 29 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2014 Pewnie hosting coś zablokowałTo nie był serwer w hostingu, ja się bawię w skrypty na moim serwerze hamachi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xgdg 0 Opublikowano 29 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2014 zmień nazwę na 'cokolwiek.log' skript ma humory do powtórzeń :fWymyślałem pierdylion innych nazw ale zawsze ten sam komunikat :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xgdg 0
Mam skript 2.0, serwer Craftbukkit 1.6.4.
Zrobiłem skrypt, w którym chodzi o to, że akcje graczy będą się zapisywać w logu (w tym przypadku stawianie bloków)
Oto kod skryptu:
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi