Bartusiak 0 Opublikowano 14 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2014 (edytowane) Witam tak jak w temacie mam problem, ponieważ nie wiem jak zdefiniować gracza. Mam tutaj mój skrypt : https://code.skript.pl/buvhH4Ew/ Gdy wpisze loop all players i gdy w konsoli ma wpisać /op loop players dalej komende.. (jest w skrypcie) to pisze, że nadal nie ma gracz uprawnień i w mc pisze że nie rozumie komendy loop all players. Od razu podkreślam wszystkie pluginy są zainstalowane. Dzięki pozdrawiam ! Bartusiak / Magnum Edytowane 18 sierpnia 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 14 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2014 every 10 minutes: broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 5 sec" wait 1 second broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 4 sec" wait 1 second broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 3 sec" wait 1 second broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 2 sec" wait 1 second broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 1 sec" wait 1 second loop all players: execute console command "/op %loop players%" execute players command "/remove przedmioty 10000" execute console command "/deop %loop players%" broadcast "&6 Usunieto wszystkie itemki - teren czysty ;) " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 14 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2014 (edytowane) every 10 minutes: broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 5 sec" wait 1 second broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 4 sec" wait 1 second broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 3 sec" wait 1 second broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 2 sec" wait 1 second broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 1 sec" wait 1 second loop all players: execute console command "op %loop-player%" execute loop-player command "remove przedmioty 10000" execute console command "deop %loop-player%" broadcast "&6 Usunieto wszystkie itemki - teren czysty ;) " Edytowane 14 lipca 2014 przez DonFallingCookie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartusiak 0 Opublikowano 14 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2014 every 10 minutes: broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 5 sec" wait 1 second broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 4 sec" wait 1 second broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 3 sec" wait 1 second broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 2 sec" wait 1 second broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 1 sec" wait 1 second loop all players: execute console command "op %loop-player%" execute loop-player command "remove przedmioty 10000" execute console command "deop %loop-player%" broadcast "&6 Usunieto wszystkie itemki - teren czysty ;) " Jest taki błąd : http://scr.hu/28rm/j46k8W tamtym skrypcie to samo, dlatego ten skrypt nie hula . Próbowałem tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 14 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2014 every 10 minutes: broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 5 sec" wait 1 second broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 4 sec" wait 1 second broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 3 sec" wait 1 second broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 2 sec" wait 1 second broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 1 sec" wait 1 second loop all players: op loop-player execute loop-player command "/remove przedmioty 10000" deop loop-player broadcast "&6 Usunieto wszystkie itemki - teren czysty ;)" Bartusiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 14 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2014 Nie,w moim jest execute console command "op %loop-player%" execute loop-player command "remove przedmioty 10000" execute console command "deop %loop-player%"A w twoim execute console command "/op %loop players%" execute players command "/remove przedmioty 10000" execute console command "/deop %loop players%"Użyj mojego kodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartusiak 0 Opublikowano 14 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2014 every 10 minutes: broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 5 sec" wait 1 second broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 4 sec" wait 1 second broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 3 sec" wait 1 second broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 2 sec" wait 1 second broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 1 sec" wait 1 second loop all players: op loop-player execute loop-player command "/remove przedmioty 10000" deop loop-player broadcast "&6 Usunieto wszystkie itemki - teren czysty ;)"NICE ALL DZIAŁA !Wielkie Dzięki -> Like :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bartusiak 0
Witam tak jak w temacie mam problem, ponieważ nie wiem jak zdefiniować gracza.
Mam tutaj mój skrypt : https://code.skript.pl/buvhH4Ew/
Gdy wpisze loop all players i gdy w konsoli ma wpisać /op loop players dalej komende.. (jest w skrypcie)
to pisze, że nadal nie ma gracz uprawnień i w mc pisze że nie rozumie komendy loop all players.
Edytowane przez EwaldOd razu podkreślam wszystkie pluginy są zainstalowane.
Dzięki pozdrawiam !
Bartusiak / Magnum
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi