Skocz do zawartości
  • 0

auto czyszczenie mapy - brakuje czegoś

Bartusiak

Pytanie

Witam tak jak w temacie mam problem, ponieważ nie wiem jak zdefiniować gracza.
Mam tutaj mój skrypt : https://code.skript.pl/buvhH4Ew/

Gdy wpisze loop all players  i gdy w konsoli ma wpisać /op loop players  dalej komende.. (jest w skrypcie)

to pisze, że nadal nie ma gracz uprawnień i w mc pisze że nie rozumie komendy loop all players.
Od razu podkreślam wszystkie pluginy są zainstalowane.

Dzięki pozdrawiam !

Bartusiak / Magnum

Edytowane przez Ewald

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
every 10 minutes:	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 5 sec"	wait 1 second	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 4 sec"	wait 1 second	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 3 sec"				wait 1 second	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 2 sec"	wait 1 second	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 1 sec"	wait 1 second	loop all players:		execute console command "/op %loop players%"		execute players command "/remove przedmioty 10000"		execute console command "/deop %loop players%"	broadcast "&6 Usunieto wszystkie itemki - teren czysty ;) "

• 0
Gość DonFallingCookie
every 10 minutes:	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 5 sec"	wait 1 second	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 4 sec"	wait 1 second	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 3 sec"				wait 1 second	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 2 sec"	wait 1 second	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 1 sec"	wait 1 second	loop all players:		execute console command "op %loop-player%"		execute loop-player command "remove przedmioty 10000"		execute console command "deop %loop-player%"	broadcast "&6 Usunieto wszystkie itemki - teren czysty ;) "
Edytowane przez DonFallingCookie

• 0
every 10 minutes:	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 5 sec"	wait 1 second	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 4 sec"	wait 1 second	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 3 sec"				wait 1 second	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 2 sec"	wait 1 second	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 1 sec"	wait 1 second	loop all players:		execute console command "op %loop-player%"		execute loop-player command "remove przedmioty 10000"		execute console command "deop %loop-player%"	broadcast "&6 Usunieto wszystkie itemki - teren czysty ;) "

Jest taki błąd : http://scr.hu/28rm/j46k8

W tamtym skrypcie to samo, dlatego ten skrypt nie hula . Próbowałem tak.

• 0

every 10 minutes:	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 5 sec"	wait 1 second	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 4 sec"	wait 1 second	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 3 sec"				wait 1 second	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 2 sec"	wait 1 second	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 1 sec"	wait 1 second	loop all players:		op loop-player		execute loop-player command "/remove przedmioty 10000"		deop loop-player	broadcast "&6 Usunieto wszystkie itemki - teren czysty ;)"

• 0
Gość DonFallingCookie

Nie,w  moim jest

execute console command "op %loop-player%"        execute loop-player command "remove przedmioty 10000"        execute console command "deop %loop-player%"

A w twoim

execute console command "/op %loop players%"        execute players command "/remove przedmioty 10000"        execute console command "/deop %loop players%"

Użyj mojego kodu

• 0

every 10 minutes:	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 5 sec"	wait 1 second	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 4 sec"	wait 1 second	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 3 sec"				wait 1 second	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 2 sec"	wait 1 second	broadcast "&4 [!] &6 Itemy wyparuja za 1 sec"	wait 1 second	loop all players:		op loop-player		execute loop-player command "/remove przedmioty 10000"		deop loop-player	broadcast "&6 Usunieto wszystkie itemki - teren czysty ;)"

NICE ALL DZIAŁA !

Wielkie Dzięki -> Like :P

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...