Skocz do zawartości
  • 0

Gdzie to sie zapisuje?!

xMrJoint
 Udostępnij

Pytanie

Witam,

Mam pewne nurtujące mnie pytanie. Mam skrypt na Cobblex i dzięki komendzie /cobblea add (id) mogę dodać item do listy item'ów, które dropią z Cobblex.

I wpisuje /cobblea add 276 (przykład) i rzeczywiście dodaje mi ten item, ponieważ dropi on mi z tego cobblex, ale w skrypcie nie pojawia się, że plik został zmodyfikowany po dodaniu diamentowego miecza. I tu nasuwa mi się pytanie, gdzie zapisuje się ta lista itemów? W skrypcie po wpisaniu 726 lub diamond, lub sword nic nie znajduje, a więc gdzie to się zapisuje?!

Skrypt:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Edytowane przez xMrJoint
Nurtujące pytanie

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Rzeczywiście zapisuje się to tam, ale nie w taki sposób jakbym tego chciał.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Chciałbym trochę przeobić ten skrypt, aby po wpisaniu komendy ./cobblex miało by się pojawiać taki 4 linijki:

&7&m------------------------------------------------------------------------

&7» &c/cobblex craft - zamienia 9 stakow bruku na Cobblex

&7» &c/cobblex nagrody - przedmioty z Cobblex

&7&m------------------------------------------------------------------------

Po wpisaniu /cobblex craft byłby ten kod co jest teraz czyli (Wylosowano 1 cobblex, ... i aż do 3). Przy braku 9 stakow bruku ta sama informacja co teraz.

A po wpisaniu /cobblex nagrody miałoby się pojawić GUI z nagrodami możliwymi do wygrania

Brakuje mi w tym skrypcie jeszcze komendy ./cobblex nagrody. Wszystko co jest od linijki 30 do 52 można by było wywalić. Jest to niepotrzebne wole, aby wszystko można było edytować w .sk,a nie dodawać itemy za pomocą komend. Z góry dziękuje jak ktoś podejmie się tej przeróbki tego skryptu.

Edytowane przez xMrJoint

• 0

Ooooooo Pan Joint xD

Gui raczej z takim kodem nie zrobisz, musialbys recznie pododawac i proponuje dodac szanse na dany item xD. Chetnie bym Ci to napisal, gdyby tylko ta Twoja zajefajna administracja mnie nie Dosowala

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

• 0
10 godzin temu, konanx napisał:

Ooooooo Pan Joint xD

Gui raczej z takim kodem nie zrobisz, musialbys recznie pododawac i proponuje dodac szanse na dany item xD. Chetnie bym Ci to napisal, gdyby tylko ta Twoja zajefajna administracja mnie nie Dosowala

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

Jaka moja administracja? :P Dddosy?! Od kogo?! U mnie w administracji nie ma takiej osoby co by ddosowała osoby. I tak wgl. przedstaw się, bo nie wiem z kim pisze :)

• 0
Jaka moja administracja? [emoji14] Dddosy?! Od kogo?! U mnie w administracji nie ma takiej osoby co by ddosowała osoby. I tak wgl. przedstaw się, bo nie wiem z kim pisze [emoji4]

Monaco, przypominasz sb? :)

A, Pan Patryk i ten pseudo technik koka? z tego co wiem to z nimi wspolpracowales

• 0
4 minuty temu, konanx napisał:

Monaco, przypominasz sb? :)

A, Pan Patryk i ten pseudo technik koka? z tego co wiem to z nimi wspolpracowales

Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek pisał/rozmawawiał z taką osobą jak "Monaco". Chyba mnie z kimś mylisz :v Nie ma u nas w administracji żadnego Patryka ani takiej osoby o pseudonimie "koka" :D

@Edit

I tak wgl. problem rozwiązany! Do zamknięcia :)

Edytowane przez xMrJoint
Do zamknięcia.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...