Skocz do zawartości

[SPONSOR] [H12] SMARTM Znowu Sponsoruje Dobre Projekty

smartm
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

[SPONSOR] [H12] SMARTM Znowu Sponsoruje Dobre Projekty

Zanim przejdziesz do kontaktu ze mną, zapoznaj się z całym wątkiem. Umiejętność czytania ze zrozumieniem jest jedną z ważniejszych rzeczy przy współpracy.

Jak to działa?

W wielkim skrócie jest to program, polegający na pomocy w realizacji dobrych projektów serwerów minecraft. Celuje wyłącznie w dobre projekty, autorskie rozwiązania oraz rzeczy, które w miarę możliwości mogą mi się zwrócić, a nawet opłacić. Dzięki mojej pomocy finansowej (definiowanej w punkcie niżej) właśnie Ty masz szansę na zrealizowanie swojej wizji idealnego serwera minecraft. Oczekuję serwerów dla społeczności, czyli publiczne gdzie każdy może wejść, zagrać i cieszyć się rozgrywką, najlepiej w stylu jakim nie znajdziemy nigdzie indziej.

Jakie są wymagania początkowe?

Jako inwestor oczekuje dużego i rozwiniętego planu wysłanego do mnie po przez prywatną wiadomość oraz na email. Chciałbym abyś miał/miała już gotową ekipę serwerową oraz co najmniej zarys serwera, który możesz mi pokazać. Dodatkowo oczekuję znajomości języka polskiego, nieposzlakowanej opinii oraz celowałbym w projekty osób w wieku ponad 13 lat.

Co daje od siebie?

W zależności od projektu i zapotrzebowania pamięci kupuje dla ekipy serwerowej usługę [VPS] od hostingu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! oraz hosting www. Jeśli początek projektu przypadnie mi do gustu możemy także kupić domenę, natomiast myślę, że to już jest w gestii właściciela.

Reklamy serwera są w gestii właściciela serwera, także jeśli myślisz, że bez żadnego wkładu własnego uda Ci się wystartować serwer, lepiej nie marnuj mojego czasu J.

Proces nawiązywania współpracy

Jeśli pomysł mi się nie spodoba lub nie trafi w mój cel, poinformuje Cię o tym. To nic osobistego, jak wyżej pisałem celuje wyłącznie w zajebiście autorskie pomysły. Zgodnie z ustaloną wewnętrzną polityką nie napiszę bezpośredniego powodu takiej decyzji. Taka decyzja jest ostateczna i nie podlega dalszym negocjacjom. Proponowanie kolejnego takiego projektu będzie odrzucane.

Jeśli projekt uznam za fajny lub trafi w to co celuje z pewnością odpiszę Ci na Twoją wiadomość oraz zaproponuje/dostosuje się do warunków współpracy, które razem ustalimy.

Ważne! Jak zacząć: Jeśli uważasz, że twój projekt jest warty uwagi stwórz wiadomość prywatną i opisz swój projekt. Kopię tej wiadomości prywatnej wyślij na Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! z dopiskiem w temacie [SKRIPT]. W twoim podaniu powinny znaleźć się szczegółowe informacje:

·        Opisujące twój pomysł/projekt na serwer minecraft na wersje 1.11.2 i stan faktyczny prac, które są do wykonania.

·        Opisujące twoją ekipę serwerową, pomysł na reklamę oraz na zdobywanie funduszy na utrzymanie serwera w przyszłości.

·        Informujące o Twoich za potrzebowaniach związanych z projektem; opisujące Twoje wymagania względem sponsora.

·        Co możesz zaoferować w zamian za sponsoring tego projektu. Jaka jest korzyść sponsora.

·        Każda inna informacja na temat tego projektu również ma wpływ na decyzje.

Powodzenia!!!

Edytowane przez smartm

• 3 tygodnie później...

@Jahek

Co jest w tym dziwne ? :) Robię robotę w wielu miejscach na raz ;) . Widzę, że zacząłeś mnie mocno stalkować, mam się bać? 

Chcialbym raczej abyś pisał do mnie w takich sprawach na priv, jest to w ogóle nie związane z tym tematem i tym forum, nie wiem po co w to brnę.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Mhm, sponsor vpsa na serwerach które są oryginalne? To ma wypalić twoim zdaniem? Myślisz, że osoba z genialnym planem bądź pomysłem, gronem techników, napisze do ciebie żeby dostać vps na lvlupie?

Edytowane przez Vylence

• 2 tygodnie później...
Dnia 16.04.2017 o 10:11, Cynamonek napisał:

Mhm, sponsor vpsa na serwerach które są oryginalne? To ma wypalić twoim zdaniem? Myślisz, że osoba z genialnym planem bądź pomysłem, gronem techników, napisze do ciebie żeby dostać vps na lvlupie?

Jeśli jest biedna :kappa:

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...