HcLand 15 Opublikowano 21 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2016 Witam,jest to tylko moja propozycja i nie musi zostac dodana(i zapewne tak sie stanie).Moja propozycja jest to,ze aby zalozyc temat w "Serwery minecraft",uzytkownik musi miec 20 postow,zapobieglo by to reklamie takich "1.7IZIHACE Z ADMINEM do kupienia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 21 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2016 Jestem na nie, ponieważ obecnie jest już mało reklam serwerów na forum, a ta liczba dzięki temu jeszcze by się zmniejszyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 21 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2016 8 minut temu, HcLand napisał: nie musi zostac dodana(i zapewne tak sie stanie) to po co ją piszesz a co do propozycji; na nie. będzie tylko niepotrzebny spam żeby móc wstawić reklamę serwera izihace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 22 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 Było kiedyś takie ograniczenie (5 czy 10 postów), ale później z niego zrezygnowano. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 22 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 17 godzin temu, xVendrome napisał: obecnie jest już mało reklam serwerów na forum, a ta liczba dzięki temu jeszcze by się zmniejszyła. 17 godzin temu, Reedzev_ napisał: będzie tylko niepotrzebny spam żeby móc wstawić reklamę serwera izihace. W pełni się zgadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi