ErrorTV 8 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 Witam mam skrypt na rozdzke błogosławieństwa i chce aby ona leczyła graczy w promieniu 32 bloków od tego gracza który użyje różdzkę loop players in radius 32 - nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 Loop all players in radius 32 of player:Wysłane z mojego Lenovo A806 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ErrorTV 8 Opublikowano 11 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 dzięki do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ErrorTV 8
Witam mam skrypt na rozdzke błogosławieństwa i chce aby ona leczyła graczy w promieniu 32 bloków od tego gracza który użyje różdzkę
loop players in radius 32 - nie działa
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi