Libter 1 602 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 Cały teren Olympii został tymczasowo zabezpieczony, proszę o spisywanie tu wszelkich roszczeń odnośnie przedmiotów, zwierząt, a także własnych nieruchomości wybudowanych w obrębie murów byłego państwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 337 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 Chciałbym odzyskać swoje 22 stacki cobblestone, które nie wiem gdzie zniknęły. Stała skrzynka z cobblem dla mnie i ktoś ją zepsuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 Ja chciałbym odzyskać zawartość mojej skrzyni oraz 3 kurczaki. W ramach odszkodowania miałem dostać jeszcze 32 żelaza i 2 krowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 12 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 18 godzin temu, Norbi napisał: Chciałbym odzyskać swoje 22 stacki cobblestone, które nie wiem gdzie zniknęły. Stała skrzynka z cobblem dla mnie i ktoś ją zepsuł. Skrzynia czeka do odbioru na współrzędnych (55, 77, 447). 18 godzin temu, Reedzev_ napisał: Ja chciałbym odzyskać zawartość mojej skrzyni oraz 3 kurczaki. W ramach odszkodowania miałem dostać jeszcze 32 żelaza i 2 krowy. Kurczaki przywrócone. Odszkodowania nie udało się odnaleźć, zawartość skrzyni z nawiązką czeka na (58, 84, 427). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 15 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi