Pyros 1 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 (edytowane) Witam mam problem ponieważ potrzebuje skrypty na informacje i nie umiem go napisać. Ale nie o skrypt command /info: trigger: send "&6Informacje" Tylko o skrypt po którym otwiera się skrzynka i są w niej name tagi z info o serwerze Chcę aby wyglądało to mniej więcej tak jak na screenie Prosze o informacje jakie pluginy będą potrzebne do działania skryptu. Edytowane 7 grudnia 2016 przez Pyros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 Wymagany dodatek SkQuery. Trzymaj tutaj dobry poradnik, który pomoże Ci to zrobić Pyros i Szwagru 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pyros 1 Opublikowano 7 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 Problem już rozwiązałem.Ale dziękuje za napisanie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reedzev_ 227 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 Problem został rozwiązany. xVendrome 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pyros 1
Witam mam problem ponieważ potrzebuje skrypty na informacje i nie umiem go napisać.
Ale nie o skrypt
command /info:
trigger:
send "&6Informacje"
Tylko o skrypt po którym otwiera się skrzynka i są w niej name tagi z info o serwerze
Chcę aby wyglądało to mniej więcej tak jak na screenie
Prosze o informacje jakie pluginy będą potrzebne do działania skryptu.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi