EnderAdam 10 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) Siemson To Jedyny Fajny Moj skrypt Który używam na serverze! Ten skrypt jest na Anty Reklame I Kilka Przeklenństw Takie jak Kur** Spier***** .pl .com .net itp skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Permisje: noanty.ban #Wyslanie Komendy do Admina //Poprawiam nazwę tematu i prefiks ~Myszak Edytowane 4 grudnia 2016 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 599 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Czyli jak napiszę "Ale fajny serwer" dostanę bana? Skrypt nadaję się jedynie kosza 0/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnderAdam 10 Opublikowano 4 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 dzięki za powdpowiedz dodam ze jak sie napisze Ale fajny server to sie bana nie dostanie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Nie wiem czy coś, co blokuje 8 słów i daje perma za server można nazwać skryptem. Poza tym, nie wiem czemu zaczynasz każdy wyraz wielką literą. Jak dla mnie, skrypt bez sensowny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ICD10 44 Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 Ilość blokowanych słów bardzo mała, większość znalazła się tam bezpodstawnie. Zamiast używać execute console command możesz użyć ban player due to. Poza tym system nie wykrywa nawet, czy dane słowo jest przekleństwem, czy reklamą, nie ma nawet automatycznej kary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 13 godzin temu, EnderAdam napisał: Siemson To Jedyny Fajny Moj skrypt Który używam na serverze! Współczuję graczom. - Jak dostać się na forum serwera? - www.serwer.pl BAN - Jaki jest adres TSa serwera? - ts.serwer.pl BAN - Podoba mi się ten server BAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi