Asas 7 Opublikowano 11 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2014 (edytowane) Witam szukam i szukam na internecie polskich gildi z tagami na chacie, nad glowa i na tabCzy byl by ktos taki mily i mogl mi napisac nie musi byc tag na tabie ale jesli by sie dalo bardzo bym prosil bym o pomoc. Moge dac + za pomoc Edytowane 11 lipca 2014 przez Asas DzikiKoxTajskibox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanErvinPL 0 Opublikowano 11 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2014 Niestety nikt Ci nie zrobi takiego czegoś za darmo!Polecam skrypt Dzikoyska UltimateClans 2 :)Ma tagi na tabie i nad głową i na chacie :)Oraz cuboidy i itemki za gildie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Zaproponuj to w PvP Guilds Patka. On szybko daje upd, więc myślę, że chętnie to doda ^_^ Patek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Ja uc nie polecam. Wersja 1 ma ponad rok, a 2 pol i od tak dlugiego czasu ani 1 aktualizacji. To nie ma prawa dobrze dzialac na dzien dzisiejszy. #// Wykarmione z Panda Phone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanErvinPL 0 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Dzikoysk a będziesz robił jakiś skrypt na gildie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Ponoć miał pisac plugin, ale nwm czy to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DzikiKoxTajskibox 1 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Hmm tak jal panervinpl napisał nikt ci nie zrobi za darmo Asas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek9909 0 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 A o jakich cenach jest mowa? :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Skryptu (jakiegoś dobrego) na gildie nie ma sensu robić i przejechałem się na wielu aspektach przy uc. Wyjdzie plugin ze wsparciem dla Skript i na razie tyle moge w tej sprawie powiedziec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Asas 7
Witam szukam i szukam na internecie polskich gildi z tagami na chacie, nad glowa i na tab
Czy byl by ktos taki mily i mogl mi napisac nie musi byc tag na tabie ale jesli by sie dalo bardzo bym prosil bym o pomoc. Moge dac + za pomoc
Edytowane przez AsasOdnośnik do komentarza
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi