jasiubor 36 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Jest jakaś komenda wearing albo on wear diamond chestplate named "Poduszka" ? to jest przykład, bo chce dać STAŁE efekty w zbroje. Nie chodzi mi tu o every - seconds: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reedzev_ 227 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Niestety nie ma takiego zdarzenia jak "on wear", to jest chyba jedyna możliwość sprawdzenia tego. if helmet/chestplate/leggings/boots of player is .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 -+RoNiN+- 11 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 dodatek: SharpSK On armor equip: On armor unequip: dokumentacja: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jasiubor 36
Jest jakaś komenda wearing albo on wear diamond chestplate named "Poduszka" ? to jest przykład, bo chce dać STAŁE efekty w zbroje. Nie chodzi mi tu o every - seconds:
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi