Wasiak123 1 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Dzień Dobry, mam sprawę czy mógł by mi ktoś zrobić skrypt na większe obrażenia otrzymywane przez piorun? Byłbym bardzo wdzięczny, z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reedzev_ 227 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 on damage: if damage was caused by lightning: set damage to damage*2 Ten kod będzie zadawał podwójne obrażenia po uderzeniu przez piorun. Wasiak123 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wasiak123 1 Opublikowano 27 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Temat zakmnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wasiak123 1
Dzień Dobry, mam sprawę czy mógł by mi ktoś zrobić skrypt na większe obrażenia otrzymywane przez piorun? Byłbym bardzo wdzięczny, z góry dziękuję
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi