ejer 5 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 spawn 1 tnt at player's head push last spawned entity horizontally forward at speed 1 TNT Wywala tylko w jedną strone (W stronę w którą się patrzy TNT) a chcę żeby wywalało tam gdzie patrzy sie gracz. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reedzev_ 228 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 gdybyś zerknął na wiki (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) to byś sobie poradził, bo na pewno znajduje się odpowiedż push last spawned entity in horizontal direction of the player at speed 1 nie gwarantuję, że zadziała (nie tetowałem), ale powinno. i proszę nie pisać, że zdanie zaczyna się od dużej litery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ejer 5 Opublikowano 24 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 thx. lol dziwne że o tym nie pomyślałem ale kombinowałem coś w tym kierunku. temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ejer 5
TNT Wywala tylko w jedną strone (W stronę w którą się patrzy TNT) a chcę żeby wywalało tam gdzie patrzy sie gracz.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi