masterolos09 0 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 (edytowane) Witam, mam na sprzedaż 2 autorskie pluginy na wersję 1.9-1.11, na starszych wersjach nie testowałem ale powinny działać Jakie to pluginy? 1. Plugin na SMS SHOP z tokenami GUI, działąjacy z homepay.pl i z simpay.pl - 100 zł - Do uzgodnienia na priv, zawszę mogę obniżyć. (Cena duża, ponieważ sklep jest warty swojej ceny, pełna kustomizacja sklepu w configu, można ustawić własne komendy, zrobić otwieranie drugiego GUI po kliknieciu na jakiś item w pierwszym GUI i wiele, wiele innych) 2. Plugin na plecaki, można zrobić plecak gracza, plecak vipa i plecak svipa, ustawić własny crafting, jaki item ma odpowiadać za plecak i ile ma posiadać slotów - 40 zł Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę napisać na priv na forum Zdjęcia pluginow również na priv! Płatność PSC/Paypal/Przelew Edytowane 24 listopada 2016 przez masterolos09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 140zł za sklep? XDDDDD. Jesteś urzekający Taki plugin jaki opisałeś to robota na ~30 minut. Ja bym za coś takiego skasował co najwyżej 50zł, bo to jest śmiesznie proste. W dodatku nie masz żadnych publicznych prac, więc nie wiem jak piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 5 minut temu, Wizzard napisał: 140zł za sklep? XDDDDD. Jesteś urzekający Taki plugin jaki opisałeś to robota na ~30 minut. Ja bym za coś takiego skasował co najwyżej 50zł, bo to jest śmiesznie proste. Jak zwykle zaniżanie czasu potrzebnego na powtórzenie cudzej pracy. Obsługa dwóch API, GUI i pełna konfigurowalność, a na końcu przetestowanie tego wszystkiego to nie robota na pół godziny. Shooterowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 1 minutę temu, Libter napisał: Jak zwykle zaniżanie czasu potrzebnego na powtórzenie cudzej pracy. Obsługa dwóch API, GUI i pełna konfigurowalność to nie robota na pół godziny. AMPMenus + Unirest. Podałem około 30 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 1 minutę temu, Wizzard napisał: AMPMenus + Unirest. Podałem około 30 min. To zamiast przeglądać forum i komentować takie tematy pisz 10 dobrych pluginów dziennie zmiatając konkurencję Shooterowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterolos09 0 Opublikowano 24 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 11 minut temu, Wizzard napisał: 140zł za sklep? XDDDDD. Jesteś urzekający Taki plugin jaki opisałeś to robota na ~30 minut. Ja bym za coś takiego skasował co najwyżej 50zł, bo to jest śmiesznie proste. W dodatku nie masz żadnych publicznych prac, więc nie wiem jak piszesz. Może i dałem wysoką cenę, ale zawsze można uzgodnić na priv. A wydaję mi się że plugin jest warty powyżej 80 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 7 minut temu, Libter napisał: To zamiast przeglądać forum i komentować takie tematy pisz 10 dobrych pluginów dziennie zmiatając konkurencję gdybym miał dla kogo a tak na serio, to mi się zlecenia skończyły 5 minut temu, masterolos09 napisał: Może i dałem wysoką cenę, ale zawsze można uzgodnić na priv. A wydaję mi się że plugin jest warty powyżej 80 zł to Ci się źle wydaje, taki plugin to mało roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 9 minut temu, Wizzard napisał: gdybym miał dla kogo Dla wszystkich - publicznie na giełdę. Shooterowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi