qitZ 1 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 WITAM Dzisiaj chce wam przedstawić mój autorski skrypt na panel administracyjny w GUI *Od razu mówię że to jest mój pierwszy skrypt na tym forum Prezentacja: Do Włączenia panelu wpisujemy /madmin <---- Komendę można zmienić UWAGA! Mam więcej SS lecz wywala mi błąd! Więc są tylko te 2! Przepraszam Bugi: NIE MA Co Potrzebne?: - Skript - Essentials - SkQuery DOWNLOAD SK: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! //Edit, link do skriptowego pastebina ~Derpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurtis__ 16 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 (edytowane) Moje uwagi: Nie każdy ma essentials/world edit format slot 6 of player with 1 of red wool named "&cTeleport All Do siebie" to run [make player execute command "tpall"] format slot 8 of player with 1 of bone named "&cZabij wszystkie moby" to run [make player execute command "buther"] Butcher można zastapić "remove all mobs" czy coś... A tak to skrypcik spoczko Edytowane 7 listopada 2016 przez Taurtis__ qitZ i vuxeim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qitZ 1 Opublikowano 7 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 3 minuty temu, Taurtis__ napisał: Gdzie link? ... Już dodałem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vuxeim 51 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 @qitZ Kod zgodnie z regulaminem forum powinien być zamieszczony na Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. //Fixed ~Derpy Impression i Taurtis__ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qitZ 1 Opublikowano 7 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 2 minuty temu, Turas napisał: @qitZ Kod zgodnie z regulaminem forum powinien być zamieszczony na Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Zmienione Jak by co to jestem pierwszy raz na tej stronce to regulaminu jeszcze nie czytałem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qitZ 1 Opublikowano 7 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 15 minut temu, Taurtis__ napisał: Moje uwagi: Nie każdy ma essentials/world edit format slot 6 of player with 1 of red wool named "&cTeleport All Do siebie" to run [make player execute command "tpall"] format slot 8 of player with 1 of bone named "&cZabij wszystkie moby" to run [make player execute command "buther"] Butcher można zastapić "remove all mobs" czy coś... A tak to skrypcik spoczko Dzięki za uwagę! Będę aktualizował skrypt co dziennie bo to Beta poprawie go wizualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Rysiek 5 Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 Dnia 7.11.2016 o 20:48, qitZ napisał: Dzięki za uwagę! Będę aktualizował skrypt co dziennie bo to Beta poprawie go wizualnie Napisałeś kilka skryptów po mnie... Mhm... Może skopiowane ale go popraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 150 Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 Emm, nikt nie potrafi wymyślić nic kreatywnego? Tak trudno zawrzeć w tym żałosnym panelu kilka przydatnych funkcji? Jeśli będe chciał zmienić sobie pogode czy czas to se kurwa wpisze komende, nie potrzebuje bawić się w dodatkowe GUI... MrDominis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qitZ 1 Opublikowano 13 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 Emm, nikt nie potrafi wymyślić nic kreatywnego? Tak trudno zawrzeć w tym żałosnym panelu kilka przydatnych funkcji? Jeśli będe chciał zmienić sobie pogode czy czas to se kurwa wpisze komende, nie potrzebuje bawić się w dodatkowe GUI...Patrzyłeś do kodu? Pisałem ze możecie Dodać a następne wersje będą bardziej rozbudowane Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Rysiek 5 Opublikowano 17 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2016 Dnia 13.11.2016 o 23:58, qitZ napisał: Patrzyłeś do kodu? Pisałem ze możecie Dodać a następne wersje będą bardziej rozbudowane Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wchodzi świeżak i jak ma to napisać to nie mam pojęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
● Krzychowsky ● 1 Opublikowano 19 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2016 według mnie mało przydatne na serwery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas532 0 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Nie działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReZuX 4 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 (edytowane) @Wojtas532 Masz wszystkie dodatki np. WildSkript, SkQuery, Oraz posiadasz najnowszą wersje skrypt 2.2 ? Edytowane 21 lutego 2017 przez ReZuX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Skrypt całkiem całkiem ale jest prosty w napisaniu. 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 24 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2017 Ej... Skrypt widze ze napisales fajnie. Jednak taki skrypt mozna napisac w 15-20 Minut. Ocena: 5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi