happiś 71 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 (edytowane) Hej, szukamy osób do współpracy przy serwerze minigames. Jesteśmy szybko otwierającym się serwerem zlokalizowanym w Polsce, aczkolwiek planujemy ekspansję w kraje anglojęzyczne. Kilka popularnych youtuberów jest zaangażowanych w promowanie serwera. Jest to projekt zaplanowany na kilka dobrych miesięcy, więc nie zależy nam na szybkości, jednakże chcę mieć pewność, że ewentualny kandydat będzie sumienny i nie opuści nas w połowie pracy. Pozycje, których szukam: artysta programista / content creator administrator Próbka naszych budowli: Zainteresowane osoby zapraszam na PM lub Telegram ( @hipcio ). Dziękuję za uwagę. Edytowane 7 listopada 2016 przez happiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drako 21 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 (edytowane) Artysta w sensie jakim? mam otworzyć ss wklejonego wyżej i namalować realu? :I Edytowane 7 listopada 2016 przez Drako Smevrix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 7 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 mogę zostać programistą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happiś 71 Opublikowano 7 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 Godzinę temu, Drako napisał: Artysta w sensie jakim? mam otworzyć ss wklejonego wyżej i namalować realu? :I Grafik, ilustrator lub budowniczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mydelko 7 Opublikowano 19 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2016 Polecam happiego bardzo uczciwy człowiek ; ) Savorski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurtis__ 16 Opublikowano 30 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2016 Wciąż aktualne? Bo bym może pomógł xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happiś 71 Opublikowano 2 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Dnia 30.11.2016 o 18:53, Taurtis__ napisał: Wciąż aktualne? Bo bym może pomógł xd Gdyby nie było, to bym nie refreshował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi