sparco 0 Opublikowano 27 października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 Witam, mam skrypt w którym zmuszam konsolę do wykonania komendy, prawidłowo ją wykonuję i zwraca wynik. I teraz pytanie, jak zrobić by ten wynik był również wysłany do gracza który wpisze tą komendę? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zaaxel 45 Opublikowano 27 października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 Może byś bardziej to opisał? Podaj jakie to komendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heyn 46 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 nie wiem jaka to komenda ale powinno dobrze zadziałać jak to dodasz: Spoiler execute player command "(komenda)" zamień (komenda) na komende Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konanx 19 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Jezeli podasz kod to postaram sie cos ogarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sparco 0 Opublikowano 31 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 Chodzi o komende /movelist - jest to sidemod do modu pixelmon. Tylko Administrator może tego użyć mają kilka permissi (w mojej wersji nie ma jednej dla tej komendy). Mając OPa też nie działa. Skrypt działa tylko gdy użyję: execute console command "movelist %arg%" tylko wynik pokazuje się na konsoli a nie dla gracza. I chodzi o to by gracz widział wynik konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taurtis__ 16 Opublikowano 3 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 Nic z tego nie można zrozumieć Chyba że dopiszesz tą permisje dla siebie ? (mówi sie permisji) Dnia 31.10.2016 o 12:56, sparco napisał: Tylko Administrator może tego użyć mają kilka permissi (w mojej wersji nie ma jednej dla tej komendy). Może tak zrobisz rangi? (jeśli możesz) Dnia 31.10.2016 o 12:56, sparco napisał: Mając OPa też nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sparco 0
Witam, mam skrypt w którym zmuszam konsolę do wykonania komendy, prawidłowo ją wykonuję i zwraca wynik.
I teraz pytanie, jak zrobić by ten wynik był również wysłany do gracza który wpisze tą komendę?
Pozdrawiam.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi