Elii 4 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 Witam, mógłby mi ktos pomóc napisać skrypt na różdżke błogosławieństwa któryciu strzela śnieżką leczenia??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NieJestemBotem 6 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 Nie jestem pewien czy o to ci chodzi: on leftclick with stick: if player's tool is stick of unbreaking 10 named "&6Rozdzka Blogoslawienstwa": execute console command "/heal %player%" send "&6Zostales uleczony rozdzka blogoslawienstwa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zaaxel 45 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 8 godzin temu, NieJestemBotem napisał: Nie jestem pewien czy o to ci chodzi: on leftclick with stick: if player's tool is stick of unbreaking 10 named "&6Rozdzka Blogoslawienstwa": execute console command "/heal %player%" send "&6Zostales uleczony rozdzka blogoslawienstwa" Chodzi o różdżke która strzela śnieżką i w miejsu gdzie ona upadnie w jej obrębie 3-5 kratek zostają wszyscy uleczani przez określony czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elii 4 Opublikowano 2 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2016 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Elii 4
Witam, mógłby mi ktos pomóc napisać skrypt na różdżke błogosławieństwa któryciu strzela śnieżką leczenia???
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi