Nieaktywny Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 ACP -> Konfiguracja -> MyCODE -> Nowy MyCODE Wyrażenie regularne: \[progress=([0-9]+?)\](.*?)\[/progress\] Zamiana: <div style="width:$1;background-color:#000;position:relative;height:16px;border-radius:5px;overflow:hidden"> <div style="width:$3%;height:16px;background-color:$2"> </div> <div style="width:100%;color:#fff;height:16px;position:absolute;top:0;text-align:center"> $2 </div> </div> Przykład: [progress=100]Progress Bar[/progress] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 Nie wiem czy robię coś źle, ale mam czarny pasek i cały czas pokazuje mi 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 22 października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 października 2016 @herhor67 u mnie na localhoście działa bez najmniejszych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 @Wizzard fajny poradnik. Zrobiłbyś na temat MyCode? Umiem tylko ten podstawowy (z przykładu w ACP), chciałbym się nauczyć trochę więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 23 października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 października 2016 41 minut temu, Reedzev_ napisał: @Wizzard fajny poradnik. Zrobiłbyś na temat MyCode? Umiem tylko ten podstawowy (z przykładu w ACP), chciałbym się nauczyć trochę więcej. Z MyCode jest jak z regexem w Javie. Podobno to proste, a nie każdy potrafi. Rzecz jasna zrobie na ten temat wpis. Pojawi się gdzieś w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi