KoksikThePlayer 1 Opublikowano 15 października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 (edytowane) [MineKopacze] => SV z dodatkami Informacje: IP serwera: MineKopacze.maxc.pl Wersja: 1.7.2 Sloty: 70 Serwer jest: NonPremium ItemShop: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Tryb: Survival+ PvP+ Gildie+ Dodatki Na serwerze są dodatki takie jak: Vortex, Amulety, Kusza, oraz Bosy Edytowane 15 października 2016 przez KoksikThePlayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 15 października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 Pisze tu + DODATKI A ja ich jakoś nie widzę. Rozpisz się trochę. Jesteś na straconej pozycji tworząc serwer 1.7.2. Teraz dużo pl jest kompatybilnych z 1.10. Popraw kolor czcionki na ciemny niebieski bo w nocy jebie po oczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksikThePlayer 1 Opublikowano 15 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 Teraz, Daltone napisał: Pisze tu + DODATKI A ja ich jakoś nie widzę. Rozpisz się trochę. Jesteś na straconej pozycji tworząc serwer 1.7.2. Teraz dużo pl jest kompatybilnych z 1.10. Popraw kolor czcionki na ciemny niebieski bo w nocy jebie po oczach. Poprawie kolor A co do tych dodatków to napisze zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 15 października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 Nic o serwerze nie wiadomo itemshop zrobiony pod hajs,rangi pewnie gigantyczna przewaga nad zwykłymi graczami.Wersje pozostawię bez komentarza . 1/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksikThePlayer 1 Opublikowano 15 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 3 minuty temu, xBG napisał: Nic o serwerze nie wiadomo itemshop zrobiony pod hajs,rangi pewnie gigantyczna przewaga nad zwykłymi graczami.Wersje pozostawię bez komentarza . 1/10 Chcialem dodać Zdjecia lecz nie wiem jak, serwer nie jest zrobiony pod $ Opis dodam jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 15 października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 Teraz, KoksikThePlayer napisał: Chcialem dodać Zdjecia lecz nie wiem jak, serwer nie jest zrobiony pod $ Opis dodam jeszcze Serwer ma duży itemshop,może trochę mnie poniosło.Ale svip i vip mają duża przewagę nad graczami... do tego ten vortex pewnie nie do zdobycia wiec po części łamie EULA w którą każdy ma wyj&$&ne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksikThePlayer 1 Opublikowano 15 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 Teraz, xBG napisał: Serwer ma duży itemshop,może trochę mnie poniosło.Ale svip i vip mają duża przewagę nad graczami... do tego ten vortex pewnie nie do zdobycia wiec po części łamie EULA w którą każdy ma wyj&$&ne Jest do zdobycia kazda rzecz jest do zdobycia a vip i svip nie maja dużej przewagi nad graczami ponieważ svip i vip nie maja zadnej z magicznej broni oraz amuletow jedynie co maja to svip fly a vip 2* większy skok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksikThePlayer 1 Opublikowano 15 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 4 minuty temu, xBG napisał: Serwer ma duży itemshop,może trochę mnie poniosło.Ale svip i vip mają duża przewagę nad graczami... do tego ten vortex pewnie nie do zdobycia wiec po części łamie EULA w którą każdy ma wyj&$&ne + widze ze nie czytałeś w regulaminie itemshopu: mam świadomość, że jest to składka na utrzymanie serwera Minecraft ID 583675, znajdującego się na koncie o ID: 229302 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 15 października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Serwer nie działa, przenoszę do archwium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi