boleknowak 957 Opublikowano 15 października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 Witam. Wyszukałem takie mody i myślę, że fajnie byłoby je ujrzeć na serwerze. 1. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - ta modyfikacja dodaje możliwość zrobienia maszyn, które kopią, budują itp.2. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - modyfikacja ta, dodaje komputery, które można zaprogramować.3. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - modyfikacja dodaje nowe tory, wagony itp. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 15 października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 1. Sprawdzałeś, czy to jest na 1.10? 2. Można z tego zrobić maszynę do lagowania 3. może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 15 października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 Jak dls mnie wystarczy tej automatyki już. Najpierw ogarnijcie te mody co są wgrane a potem myślcie co dodawać. Chociaz nad Rc bym sie zastanowił. Libter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 15 października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 Odpada ze względu na brak wersji kompatybilnej z 1.10. Niewygodne komputery w MC mają jakikolwiek sens? Wreszcie wersja na 1.10, całkiem możliwe że będzie dodany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gabixdev Opublikowano 16 października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 października 2016 (edytowane) 1. Dopiero przenoszą, a wgrywanie buildu z tego co na githubie jest raczej stabilnie działać nie będzie - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 2. Mało kto by skorzystał (co najwyzej ja na creative ;p)... Poza tym wykonywanie kodu - możliwość shackowania serwera. 3. YES! Edytowane 16 października 2016 przez gabixdev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 16 października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 października 2016 (edytowane) BuildCraft i OpenComputer RailCraft ale po przetestowaniu znalazłem za dużo bugów i na chwilę obecną muszę odrzucić i czekać na bardziej stabilną wersję. Edytowane 16 października 2016 przez Libter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi