ejer 5 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 Czy mógł bym prosić o skrypt na bunny hop (taki jak w cs). Byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kaamil3cz3k 9 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 Przytrzymaj spacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubastion 52 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 Mozna razniej? Nie gram w csa i nie wiem co to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ejer 5 Opublikowano 14 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 @Kaamil3cz3k ale nie chodzi o tan taki słaby udawany bhop (Skakany) Tylko o to że skaczesz z prawej na lewą i wdedy jesteś szybki (Mówię... chodzi mi o taki jak z cs'a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NieJestemBotem 6 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 Może zainstaluj sobie cheaty? w niektórych jest taka funkcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kaamil3cz3k 9 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 Czlowieku daj sobie /speed 10 i skacz na boki, chyba, ze wykorzystasz push player w skquery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ejer 5 Opublikowano 15 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 właśnie próbuje z push ale trochę mi nie wychodzi @NieJestemBotem chodzi mi o to żeby każdy miał w każdej chwili mógł Bhopować (Bez Cheatów) //łącze ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xBG 39 Opublikowano 15 października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 Bez modyfikacji klienta gry marne szanse ze to zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ejer 5 Opublikowano 16 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 października 2016 xBG ostatnio zrobiłem coś podobnego iżywając push i praweee... Prawieee wyszło jak chcesz to ci mg pokozać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ejer 5
Czy mógł bym prosić o skrypt na bunny hop (taki jak w cs).
Byłbym wdzięczny
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi