sopher 418 Opublikowano 13 października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 skoro już mamy tyle ładnych bloków, maszyn oraz możliwości budowania to proponuję dodać więcej fauny do naszej paczki modów - mo' creatures. http://mocreatures.org/home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skirim 1 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 Z tego co wiem, autor zabrania dodawania jego modyfikacji do paczki - trzeba by było ją samemu zainstalować. Na razie jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 6 minut temu, Skirim napisał: Z tego co wiem, autor zabrania dodawania jego modyfikacji do paczki Poprawka: dodaje mody, jeśli nie wymaga zbyt dużych zasobów i społeczność go zatwierdzi, aby dodać. A co do modyfikacji: Można byłoby tego moda dodać pod warunkiem, że można zdobyć wszystkie materiały bez generowania następnych terenów (poza nowymi wymiarami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 Cytuj Q.: Can I include your mod in my modpack?A.: I'm sorry, but no. Please do not PM me about it. The answer is still no I chyba tyle w temacie. Dodatkowo niektórzy gracze narzekają już na standardowe, agresywne moby, więc dodawanie nowych raczej nie jest dobrym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi