herhor67 916 Opublikowano 13 października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 Siemka, chciałem tylko zapytać, czy ktoś grał w czasie przejścia jesieni w zimę i po jqkim czasie padły plony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopher 418 Opublikowano 13 października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 ja jeszcze nie widziałem zimy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 13 października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 Plony giną dosyć szybko, najlepiej po prostu zebrać je późną jesienią zanim nadejdzie zima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 13 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 Tak, ale chodzi mi o ten czujnik pory roku, czy to może być ten aktywowany zimą czy musi być na jesień odpalony, żeby nie zdechły... woda się zleje w max 30 sekund, ale nwm czy to starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 13 października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 Podczas maksymalnie 30 sekund znacząca większość plonów powinna ocaleć, ale najlepiej przetestuj samodzielnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 13 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 Tak, zobaczę sobie, jak to się zachowuje na single, tam przynajmniej mogę sobie sterować porami roku komendą i wiem co się dzieje. I dam znać, może jakiś poradnik jak to zrobię u siebie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi