kapioner 0 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 (edytowane) Witam. chciałbym stworzyć npc z questami za pomocą dodatka do skript : SkRayFall ale niestety mam problem ,bo postacie wypowiadają 2 razy ten sam tekst i nie wiem co robić Link do skryptu: Edytowane 11 lipca 2020 przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 a spróbuj co sie stanie jak zrobisz tak: on npc right click: if name of clicked citizen is "Zaklinacz": send "Hello" on npc right click: if name of clicked citizen is "Zaklinacz": set {wiad.%player%} to true if {wiad.%player%} is true: send "tekst" wait 1 second clear {wiad.%player%} Jak event sie wywołuje natychmiastowo dwa razy to izi, a jak dopiero po wait to dupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapioner 0 Opublikowano 9 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Wypowiada w tym samym czasie 2 wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kapioner 0
Witam. chciałbym stworzyć npc z questami za pomocą dodatka do skript : SkRayFall ale niestety mam problem ,bo postacie wypowiadają 2 razy ten sam tekst i nie wiem co robić
Link do skryptu:
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi