xKubeQ 0 Opublikowano 29 września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 Siemka Napiszcie mi skript na kity. Kity niech będą co 2 godziny. Kity: Gracz VIP SVIP Itemy obojętnie pózniej sobie zmienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zaaxel 45 Opublikowano 29 września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 (edytowane) Masz tutaj dla Gracza i VIP'a Komenda to /skit (aby nie blokowac essentials czy jakoś tak) Aby dodac range skopiuj np. Od《 if arg 1 is "vip"》 do 《send "&4&oNie masz uprawnien!"》 I pozmieniaj dane Edytowane 11 lipca 2020 przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xKubeQ 0 Opublikowano 29 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 Nie można brać kitu wcale, nawet po 2 godzinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zaaxel 45 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 (edytowane) Zaktualizowane! Zapomniałem dodać "variables" Użyj komendy /variable aby ustawić na początkowe potrzebne oraz dodałem sVIP Edytowane 11 lipca 2020 przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xKubeQ 0 Opublikowano 30 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 @Zaaxel 8 błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zaaxel 45 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 @xKubeQ Już naprawione Błędy spowodowane tym, że skopiowało mi dwa razy i to pomieszało w dodatku (Tak to jest jak piszesz na tel) Trzymaj odświeżony link z działającym skryptem: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xKubeQ 0 Opublikowano 30 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 (edytowane) @Zaaxel dodasz komendę, że jak się wpisze /skit to pokazuje : ===== [ KITY ] ====== ./skit gracz - Zestaw gracza ./skit vip - Zestaw VIP ./skit svip - Zestaw SVIP ===== [ KITY ] ====== I kit vip itemy: Prot 4 ub 3 / Miecz 5/2 Edytowane 30 września 2016 przez xKubeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xKubeQ 0
Siemka
Napiszcie mi skript na kity.
Kity niech będą co 2 godziny.
Kity:
Gracz
VIP
SVIP
Itemy obojętnie pózniej sobie zmienie.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi