krfcm 3 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 on death of giant: drop 1 gold block at victim drop 2 enchanted golden apple at victim drop 10 sponge named "&6&lLoteria" at victim drop 10 exp bottle at victim execute console command "/spawnmob 10 pigzombie" send "&6Zabiles gianta, teraz zabij &cpigzombie, hahahah..." Mam problem z 2 ostatnimi linijkami, nie działają ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 (edytowane) set {_loc} to location of victim spawn 10 pigzombie at {_loc} send "&6Zabiles gianta, teraz zabij &cpigzombie, hahahah..." To attackerWysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 5 lipca 2014 przez tropereks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krfcm 3 Opublikowano 5 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Send działa pigzombie nie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 6 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2014 (edytowane) set location of victim to {_loc} spawn 10 pigzombie at {_loc} [/code[Ewentualnie mozesz użyć tego Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 6 lipca 2014 przez tropereks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 6 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2014 Co do pierwszego, musisz określić lokację spawnowania tych słodkich świnek x)Zamień to wykonywanie komendy na:spawn 10 pig zombie at victimA to chyba wiesz gdzie wstawić:send "&6Zabiles gianta, teraz zabij &cpigzombie, hahahah..." to the attacker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krfcm 3 Opublikowano 6 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2014 (edytowane) Dalej nie działa Edytowane 6 lipca 2014 przez krfcm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krfcm 3 Opublikowano 6 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2014 on death of giant: drop 1 gold block at victim drop 2 enchanted golden apple at victim drop 10 sponge named "&6&lLoteria" at victim drop 10 exp bottle at victim set location of victim to {_loc} spawn 10 pigzombie at victim send "&6Zabiles gianta, teraz zabij &cpigzombie, hahahah..." to attacker Wszystkich próbowałem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 444 Opublikowano 6 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2014 Spróbuj spawn pigzombie at location of victim Podziękuj za trud pisania na mym telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lizak3 10 Opublikowano 6 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2014 Zamiast pigzombie daj zombie pigman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krfcm 3 Opublikowano 7 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2014 Dzięki wszystkim za pomoc, działa i jest straszne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krfcm 3
on death of giant:
drop 1 gold block at victim
drop 2 enchanted golden apple at victim
drop 10 sponge named "&6&lLoteria" at victim
drop 10 exp bottle at victim
execute console command "/spawnmob 10 pigzombie"
send "&6Zabiles gianta, teraz zabij &cpigzombie, hahahah..."
Mam problem z 2 ostatnimi linijkami, nie działają ;P
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi