ejer 5 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 Napisałem skrypt: command /resetrank: trigger: execute console command "ga deaths %player% 0" execute console command "ga kills %player% 0" execute console command "ga points %player% 1000" broadcast "&8» &cGracz &a%player% &czresetował sobie ranking!" Otóż pisze "gracz <nick> zresetował sobie rank" ale go nie resetuje... konsole niewiem czemu nie chce wywołać "ga points <nick> 1000" P.S. Korzystam z pluginu funny guilds (da sie poznac po komendach ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DamianMMC 84 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 Najprawdopodobniej jest to wina pluginu. Mozliwe ze tych komend nie da sie wykonywac w konsoli. zamien execute console command na run player command "komenda" as op ejer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ejer 5 Opublikowano 25 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 THX Pomoglo... Właśnie taki efekt chciałem uzyskać... TEMAT DO ZAMKNIĘCIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ejer 5
Napisałem skrypt:
Otóż pisze "gracz <nick> zresetował sobie rank" ale go nie resetuje...
konsole niewiem czemu nie chce wywołać "ga points <nick> 1000"
P.S. Korzystam z pluginu funny guilds (da sie poznac po komendach ;p)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi